Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 η Βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη παρέστη στους αγιασμούς του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χρυσούπολης, του 3ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης καθώς και του 10ου και 12ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας. Στους χαιρετισμούς που απηύθυνε, η κυρία Δεληκάρη ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, υγεία και πρόοδο. Παρότρυνε τους μαθητές να εμπιστευτούν τους δασκάλους τους στο ταξίδι της γνώσης, γιατί η γνώση είναι η δύναμη που θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν το μέλλον και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Απευθυνόμενη στους εκπαιδευτικούς τους συνεχάρη για το ουσιαστικό έργο τους. Επισήμανε την αξία του λειτουργήματος του εκπαιδευτικού, ο οποίος καλείται όχι μόνο να εκπαιδεύσει τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα να διαμορφώσει και χαρακτήρες.
Παράλληλα, η κυρία Δεληκάρη ευχήθηκε στους αφανείς ήρωες, τους γονείς, καλή σχολική χρονιά με δύναμη και κουράγιο, για να μπορούν να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους, στον αγώνα για μόρφωση.
Η κυρία Δεληκάρη επισήμανε, τέλος, πως η νέα σχολική χρονική χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και γεμάτη χαμόγελα, όμως θα πρέπει την ίδια στιγμή να έχουμε στο μυαλό μας τα χιλιάδες παιδιά, μαθήτριες και μαθητές των περιοχών που επλήγησαν πρόσφατα από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Θεσσαλίας, για τα οποία η προσμονή του πρώτου κουδουνιού έδωσε τη θέση της στον αγώνα για επιβίωση και αντιμετώπιση των ζημιών που άφησε πίσω της η θεομηνία.

Προηγούμενο άρθροΟι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης του Λευτέρη Κυριακίδη στο Δήμο Θάσου στις δημοτικές εκλογές
Επόμενο άρθροΠαρουσία του Μητροπολίτη ΦΝΘ Στεφάνου ο αγιασμός στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Θάσου