Δεν θα το πίστευα ποτε !!!!!

Εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου ο κ. Πνευματικός και πριν 5 λεπτά μιλούσα στο τηλέφωνο με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος μου είπε ότι είναι κάθετα αντιθέτως σε τέτοιες δηλώσεις, ότι είδε το βίντεο μου και ότι λυπάται που τόσοι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα!

Μέσω του Win Cancer έγινε η επικοινωνία και ναι είναι ένα βήμα να μας ακούν οι πολιτικοί.
Μη ξεκινήστε τις πολιτικές διαμάχες δεν με αφορούν! Εύχομαι να μην υπάρχουν τέτοιες δηλώσεις ξανά από πολιτικούς από κανένα κόμμα καμία παράταξη! Δεν με ενδιαφέρει το κόμμα ο καρκίνος δεν είναι πολιτική! Ευχαριστώ για την άμεση αντίδραση.

Νωριτερα ξέσπασε η γυμνάστρια Ρεγγίνα Μακέδου μέσα από τη νέα της ανάρτηση στα social media, μετά την μετά την απάνθρωπη δήλωση τού υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Εύβοια και ορθοπεδικού Σπύρου Πνευματικού, ότι για να μειωθούν τα κόστη στα νοσοκομεία πρέπει να γίνεται «διαλογή» καρκινοπαθών.

Απευθύνεται μάλιστα, μέσα από το βίντεό της, τον ίδιο τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, ρωτώντας τον συγκεκριμένα: “θα τον ξηλώσετε αυτόν τον άνθρωπο από τα ψηφοδέλτιά σας;”

Η ανάρτησή της αναλυτικά:

“Διαβάζω ξανά και ξανά …Ποιος θα αποφασίσει ότι μπορεί να τραβήξει τη γραμμή; Εμένα οι γιατροί μου με τραβούσαν από το θάνατο κάθε μέρα ακόμα και όταν εγώ πίστευα ότι φεύγω…

Πως λέγεται γιατρός αυτος ο «κύριος» …Τρία χρόνια παλεύω όπως χιλιάδες άλλοι… είδα ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είναι τελειωμένοι να κερδίζουν!!! Ποιος αποφασίζει ποσό θα παλέψω;

Έχω- έχουμε δικαίωμα να παλεύουμε μέχρι να μας βγει η ψυχή!!! Νιώθω αηδία … όχι στεναχώρια!!!Νιώθω ντροπή όχι θυμό!!! Νιώθω ότι ο ιατρικός σύλλογος πρέπει να διαγράψει τον κ. Πνευματικό γιατί προσβάλει τους γιατρούς που μας σώζουν και παλεύουν στα ίσια τον θάνατο μαζί μας !!!!

Ειλικρινά περιμένω απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη και δεν κάνω πλάκα!!!Προσβάλετε εμάς και τους ήρωες θεράποντες ιατρούς μας!!!!”

Προηγούμενο άρθροΠαρουσιάστηκε το πρόγραμμα του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων (23/6 – 10/9/2023)
Επόμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Παραμένει για εμάς ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ η ασφάλεια των δημοτών και η εύρυθμη λειτουργία της Καβάλας για δημότες και επισκέπτες