Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας των ΚΑΠΗ του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη-Προσχολική Αγωγή Καβάλας» σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 1η Μαρτίου 2022, με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία της υγείας των ηλικιωμένων, θα ανοίξουν τα τέσσερα (4) ΚΑΠΗ αρχικά, (Ν. Καρβάλης, Κρηνίδων, Αγ. Λουκά και Ποταμουδίων) και σε σύντομο χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα. Δικαίωμα συμμετοχής στα ΚΑΠΗ, βάσει του Φ.Ε.Κ 4337/18.09.2021 Τεύχος Β΄, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία:

είτε έχουν ολοκληρώσει προ τουλάχιστον δεκατεσσάρων (14) ημερών τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθ. 10 του Ν., στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθ. 10.

Επισημαίνεται, ότι όλοι οι ωφελούμενοι θα πρέπει κατά την είσοδό τους να επιδεικνύουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η παροχή των υπηρεσιών ψυχαγωγίας (ομάδες χορού, χορωδίας, καθώς και οι εκδρομές), θα δοθεί σε δεύτερο στάδιο, έπειτα από οδηγίες του ΕΟΔΥ και νέα ενημέρωση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. είναι απαραίτητη η τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων), σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα.

Προηγούμενο άρθροΣωτήρης Παπαδόπουλος: Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας προσπαθεί συνεχώς να ανακαλύπτει την Αμερική….
Επόμενο άρθροΌμορφες στιγμές στον 3ο Βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Καβάλας