Μια εποικοδομητική συζήτηση με τον διοικητή του νοσοκομείου Αχιλλέα Γερόπουλο έγινε την Παρασκευή στα πλαίσια της επίσκεψης της Γενικής Γραμματέως Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας Λίλιαν Βενετία Βιλντιρίδη και του Διοικητή της 4ης ΥΠΕ Δημήτρη Τσαλικάκη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας .
Η γραμματέας ενημερώθηκε εκτενώς κατά τη 2ωρη επίσκεψή της για τα ζητήματα που απασχολούν το ΓΝ Καβάλας και για το σχέδιο ανάπτυξής του που βρίσκεται σε εξέλιξη με σκοπό το νοσοκομείο μας να ανταποκριθεί στο ρόλο που χρόνια ήδη του αποδίδεται.
Να αποτελέσει δηλ την κεντρική υγειονομική μονάδα της ευρύτερης περιοχής μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης, λειτουργώντας πρακτικά ως ανάχωμα που θα ανακόψει άσκοπες μετακινήσεις ασθενών
στο ήδη επιβαρυμμένο κέντρο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.
Ο νέος Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας της ανέπτυξε το όραμά του,που ήδη εφάρμοσε σε μεγάλο βαθμό σ ότι αφορά τα του τμήματός του (Χειρουργικό) κι έθεσε υπόψη του υπουργείου ένα σχέδιο με βάση το οποίο θα μπορούσε να αναπτυχθεί συνολικά το νοσοκομείο μας σε συνεργασία πάντα με την υγειονομική περιφέρεια και υπο την καθοδήγηση του κου Τσαλικάκη που χρόνια τώρα μας συνδράμει και μας κατευθύνει με τις άριστες διοικητικές του ικανότητες.
Η Γενική Γραμματέας μας άκουσε με προσοχή, επικρότησε τις εως τωρα προσπάθειές μας και υποσχέθηκε το υπουργείο να σταθεί αρωγός στο μέλλον στην εφαρμογή των όσων μεταρυθμίσεων είναι αναγκαίες προκειμένου να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τέλος της δόθηκε η ευκαιρια να ευχαριστήσει τη διοίκηση αλλά κυρίως το προσωπικό του ΓΝ Καβάλας για την ουσιαστική βοήθεια που προσέφερε κατα τα γεγονότα του Αυγουστου και την εκκένωση του ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης υπογραμμίζοντας για ακόμη μια φορά τον ρόλο του ως υγειονομικού πυλώνα στην ευρύτερη περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να γυρίσουμε σελίδα στη Ν.Καρβάλη, το Χαλκερό και τη Λεύκη!
Επόμενο άρθροΕξαιρετική η εκδήλωση στη μνήμη του Δημήτρη Έλληνα στη Θάσο