Συνεχίζοντας τις επαφές της με φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, η υποψήφια Δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου επισκέφθηκε σήμερα με ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ το Επιμελητήριο Καβάλας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να έχει μακρά συνομιλία και να ανταλλάξει απόψεις με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μάρκο Δέμπα και τον υπεύθυνο συμβουλευτικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων κ. Λευτέρη Κουκουτίνη.
Η επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ανέπτυξε στους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας το πρόγραμμα του συνδυασμού της για θέματα προσέλκυσης επενδύσεων και αξιοποίησης της περιουσίας του Δήμου μέσω ΣΔΙΤ, για την περαιτέρω αξιοποίηση του εκθεσιακού κέντρου Νέας Καρβάλης, για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος , και για συνέργειες Δήμου Επιμελητηρίου , σε δράσεις προβολής και προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών της περιοχής.
Η παράταξη ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα για την θερμή υποδοχή και την εξαιρετικά ουσιαστική συζήτηση.

Προηγούμενο άρθροΠειραιάς: Για ανθρωποκτονία από κοινού κατηγορούνται τα 4 μέλη του πληρώματος
Επόμενο άρθρο“Θέλουμε να δούμε λύση στα προβλήματα μας” τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Κεραμωτής Ανδρόνικος Σινιώρης