Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022 με τη Διευθύντρια Μελετών της Εγνατίας Οδού, Ουρανία Κουρουμλή, την Προϊσταμένη Τεχνικών Έργων της εταιρείας, Κυριακή Σαριδάκη και τους μηχανικούς της “Concept Σύμβουλοι Μηχανικοί”, προκειμένου να ενημερωθεί για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης αποκατάστασης της πεσμένης γέφυρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας, Γιάννης Ιακωβίδης και ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας της ΔΕΥΑΚ, Άγγελος Λογκάρης, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα αποτελέσματα της αυτοψίας που πραγματοποίησαν οι εκπρόσωποι της Εγνατίας Οδού και της μελετητικής εταιρίας σε διάφορα σημεία της γέφυρας, ενώ κατέστη σαφές ότι η οριστική μελέτη θα παραδοθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2023.
Σύμφωνα με όσα επισήμανε η κ. Κουρουμλή, η αποκατάσταση της πεσμένης γέφυρας θα προβλέπει την καθαίρεση των πλακών, την ενίσχυση των υφιστάμενων βάθρων και υποστηλωμάτων και την αντικατάσταση φορέων.

Προηγούμενο άρθροΝέες στάσεις για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ τοποθέτησε ο Δήμος Παγγαίου
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα απο την Αντιπεριφέρεια Καβάλας- Δείτε αναλυτικά