Σε εγρήγορση βρίσκεται ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας αυτό το διάστημα για την χρήση των φαρμάκων. Στο πλαίσιο αυτό έκανε μία παρουσίαση στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για τα φάρμακα και πως πρέπει να χρησιμοποιούνται, όπως εξήγησε η πρόεδρος του κ. Σίσσυ Ρακιντζή.

Όπως ανέφερε αρχικά “Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καβάλας θέλοντας να ενημερώσει για την πρόληψη και την θεραπεία και γενικότερα σε ό,τι αφορά το φάρμακο, αποφάσισε να κάνει μια παρουσίαση στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση του Νομού μας προκειμένου να ενημερώσει όλους τους μαθητές σε ένα σχέδιο που αφορά το φάρμακο ή αν αυτό τελικά μπορεί να είναι δηλητήριο. Το φάρμακο χρησιμοποιείται από όλους μας απλά οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε πως το χρησιμοποιούμε, πότε το χρησιμοποιούμε, και πέρα από την ειδική χρήση φαρμάκων, εμείς μιλούμε για τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων, για το διαδίκτυο και τη διάθεση και χρήση φαρμάκων μέσω αυτού και αυτό που έχουμε εκλάβει και είναι πολύ ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά το χρειάζονταν όλο αυτό και φεύγουν δηλώνοντας πως έχουν ακούσει κάτι που τους ενδιέφερε πραγματικά».

ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Και πρόσθεσε πως «Ήδη έχουμε κάνει παρουσιάσεις σε 5 σχολεία και δη Λύκεια και θα συνεχίσουμε την καινούρια χρονιά με πολύ όρεξη και διάθεση».

Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αποδοχή αυτής της προσπάθειας ενώ ευχαρίστησε το Νομίατρο κ. Χρήστο Παπαδόπουλο αλλά και το Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας κ. Δανιήλ Εμμανουηλίδη για όλη αυτή την καλή συνεργασία.

“Θα συνεχίσουμε μέχρι να τελειώσει όλος ο νομός Καβάλας” σημείωσε καταληκτικά.

Προηγούμενο άρθροΟ Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης υπέγραψε το έργο του κολυμβητηρίου 5.950.000 ευρώ!!
Επόμενο άρθροΣουφλί: Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε το καλύτερο σ’ ολόκληρη τη Θράκη, Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο “Σαν Παραμύθι”