Για την πορεία της προεκλογικής εκστρατείας του έκανε δηλώσεις ο υποψήφιος δήμαρχος Νέστου και επικεφαλής του συνδυασμού ”Νέα Εποχή”, Σάββας Μιχαηλίδης.
”Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενημέρωσης των δημοτών, καθώς καθημερινά βρισκόμαστε στα Δημοτικά Διαμερίσματά του Δήμου μας, αναφέρουμε το τι κάναμε εκεί, αλλά και γενικότερα θυμίζουμε το έργο μας σε όλο τον Δήμο”, τόνισε αρχικά ο κ. Μιχαηλίδης.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΤΑΛΤΑ
”Το έργο μας είναι ορατό παντού, όπου και να γυρίσεις θα δεις ”έργο Μιχαηλίδη”. Έχουμε ένα πολύ καλό παρελθόν για να πείσουμε ότι αυτά που κατασκευάζονται τώρα δεν είναι θεόσταλτα, αλλά είναι προσπάθεια πολλών ετών, σωστής μελέτης, ωρίμανσης, διεκδίκησης. Γενικώς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό και κατά δεύτερο φυσικά πρέπει να τιμήσουμε τους ψηφοφόρους μας, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια περνώντας από όλες τις κοινότητες”, επισήμανε στη συνέχεια ο επικεφαλής του συνδυασμού ”Νέα Εποχή”.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ
”Παράλληλα ο Δήμος λειτουργεί, δεν τον κλείσαμε. Είχαμε τη Δευτέρα (25/9) κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή μας, το οποίο ενημέρωσα και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η αδράνεια στον Νέστο, όπου πρέπει να γίνει άμεσα παρέμβαση για τον καθαρισμό της κοίτης. Είναι πολύ μεγάλο έργο που πρέπει κάποια στιγμή να ξεκινήσει. Όπως επίσης ενημέρωσα για τις δυνατότητες που έχουμε εδώ με την ωρίμανση της γεωθερμίας”, υπογράμμισε ακόμη ο νυν και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Νέστου.
ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΨΗΦΟΥ
”Συνεχίζουμε όπως κάθε φορά με σοβαρότητα, υπευθυνότητα να διεκδικούμε από τους δημότες μας την ψήφο, ώστε τα έργα που έχουμε τώρα εν εξελίξει να ολοκληρωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να παραδοθούν στην τοπική κοινωνία που τα έχει ανάγκη. Έργα όπως το κολυμβητήριο, η ανακαίνιση του γηπέδου, οι πλατείες, το μεγάλο έργο που ενώνει τις εργατικές κατοικίες με την περιοχή του δημαρχείου, γενικότερα με τον κόμβο των σφαγείων με την οδό Λευκάδος, έναν δρόμο 18 μέτρων που θα είναι κόσμημα για την πόλη. Έχουμε την συντήρηση του 1ου διατηρητέου δημοτικού σχολείου που έγινε το 1929 και φυσικά τη δημοτική βιβλιοθήκη που είναι ένα χρηματοδοτημένο έργο όπου το παλιό ειρηνοδικείο μετατρέπεται σε βιβλιοθήκη, κάτι που είναι σημαντικό για τον τόπο μας”, σημείωσε καταληκτικά στις δηλώσεις του ο Σάββας Μιχαηλίδης.

Προηγούμενο άρθροΔΕΔΑ: Δωρεά τεσσάρων απινιδωτών στην κοινωνία της Καβάλας
Επόμενο άρθροΤο Κέντρο Ιατρικής Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Κ.Α.Α. ΛΥΔΙΑ στη Περιφέρεια Θεσσαλίας, στη Λάρισα, αναγκαία αγαθά για τους πλημμυροπαθείς