Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου του 2023, πραγματοποιήθηκε για τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την Πυρασφάλεια, στο Αμφιθέατρο του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, Επιπυραγό Κωνσταντίνο Κουκουλομάτη.

Κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης, παρουσίασε τους βασικούς κανόνες πυρασφάλειας καθώς και το πρωτόκολλο δράσης σε περίπτωση φωτιάς στους χώρους του Νοσοκομείου.

Επίσης προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη ενημέρωση και η διασφάλιση ετοιμότητας όλου του προσωπικού του Π.Γ.Ν.Α. στην αντιμετώπιση καταστάσεων πυρκαγιάς εντός του χώρου του Νοσοκομείου, θα πραγματοποιηθεί και επιχειρησιακή άσκηση ετοιμότητας για όλες τις Κλινικές/ Τμήματα/ Εργαστήρια / Μονάδες του Π.Γ. Ν. Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Στη ΝΔ θεωρούν ότι ο Κατρούγκαλος αποκάλυψε το αληθινό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση στο 20% των κρατήσεων στους ελεύθερους επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΈξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – «Τα ψέματα για καταδιώξεις δεν περνούν εδώ»