Διερχόμενος πολίτης κλώτσησε αδέσποτο σκυλάκι και το έριξε μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι της Καβάλας “Απ’. Παύλος”

Στην επιχείρηση διάσωσης του αδέσποτου σκύλου, πέρα από πολίτες συμμετείχαν και άντρες του λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο.

Φωτογραφία: www.proininews.gr

ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΊ Ο ΑΊΣΩΠΟΣ ΜΕ ΕΚΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟ Κ. ΔΈΣΠΟΙΝΑ ΑΒΡΑΜΊΔΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙ ΜΉΝΥΣΗ ΚΑΤΆ ΑΓΝΏΣΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟ ΚΑΒΆΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΈΧΤΗΚΕ Ο ΣΠΎΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΉΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΊ ΤΟ ΥΛΙΚΌ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΚΆΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΉΣ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΕΊ Ο ΔΡΆΣΤΗΣ.

ΠΑΡ’ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΎΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΗ ΚΑΙ ΔΕΜΈΝΗ ΣΩΣΤΆ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ, ΌΛΟΥΣ ΌΣΟΥΣ ΉΤΑΝ ΜΆΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΆΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΕ ΆΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΑΖΊ ΜΑΣ.

ΜΗ ΔΙΣΤΆΖΕΤΕ ΛΕΠΤΌ, ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΆΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΤΡΌΠΟ ΚΆΘΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΉ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΑΠΈΝΤΑΝΤΙ ΣΤΑ ΖΏΑ.

ΕΜΕΊΣ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΑΠΛΆ ΩΣ ΜΆΡΤΥΡΕΣ!!

Ο Σπύρος είναι ένα από τα αγαπημένα αδέσποτα της πόλης και μεγάλος σε ηλικία. Κανένα από αυτά τα αδέσποτα που χρόνια ολόκληρα ζουν και περπατούν ανάμεσα μας, όπως και ο Σπύρος, δεν έδωσε αφορμή για επιθετικότητα χωρίς τα ίδια να έχουν πρώτα δεχτεί απρόσμενα πρόκληση και επίθεση από ορισμένους απολίτιστους που νομίζουν πως ο πλανήτης τους ανήκει!

Η κακοποιητική αυτή πράξη απέναντι στο Σπύρο δεν έχει δικαιολογία. Το σοκ που υπέστει ο Σπύρος και ο κίνδυνος που διέτρεξε η ζωή του από αυτόν τον “άνθρωπο” πρέπει να τιμωρηθεί. Χρειαζόμαστε μάρτυρες που είδαν το περιστατικό και όποιον γνωρίζει τα στοιχεία του ώστε ο Αίσωπος να προβεί σε καταγγελία – μήνυση εις βάρος του. Παρακαλούμε όποιος γνωρίζει και ήταν παρόν στο συμβάν να μας στείλει μνμ.

Ο Αίσωπος και σύσσωμος ο φιλοζωικός κόσμος της Καβάλας καταδικάζει κάθε κακοποιητική πράξη εις βάρος κάθε ανυπεράσπιστου ζώου και αναλαμβάνει όλη την ευθύνη και να φτάσει μέχρι το τέλος την άδικη επίθεση κατά του Σπύρου ώστε να τιμωρηθεί ο δράστης με ότι ορίζουν οι νόμοι.

Προηγούμενο άρθροΣτη Θάσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επόμενο άρθροΈβρος: Σε αυξημένη ετοιμότητα οι Αρχές για τυχόν νέες παράνομες διελεύσεις – Σε Διδυμότειχο και Φέρες ο υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη – Άλλαξαν μεθόδους οι διακινητές μεταναστών