Όπως είναι ήδη γνωστό, η τοπική μας Εκκλησία, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη αντιμετωπίσεως των ποικίλων κοινωνικών και ανθρωπίνων προβλημάτων της συγχρόνου κοινωνίας και μάλιστα της συμπαραστάσεως και βοηθείας κάθε δοκιμαζομένου και αδυνάτου αδελφού, ωργάνωσε και συνέστησε την εθελοντική ομάδα αιμοδοσίας «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΑΣΩΝ», προκειμένου, ακριβώς, να αντιμετωπίσει την δυσκολία στην προσφορά αίματος προς τους αδελφούς μας που έχουν αυτή την ανάγκη.
Με δεδομένο το πολύ ενθαρρυντικό αποτέλεσμα από τις πρόσφατες αιμοδοτικές πρωτοβουλίες, η τοπική μας Εκκλησία επαναλαμβάνει αυτό το ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ, ώστε όλοι μαζὺ ενωμένοι να αναλάβωμε αυτήν την σταυροφορία αγάπης και προσφοράς για να παρακινήσουμε νέους αιμοδότες και με σκοπό την κάλυψη των πολλαπλών αναγκών στον τομέα αυτό. Σε αυτή την αγαθή και ειρηνική πορεία της δωρεάς του αίματός μας προς τους συνανθρώπους μας δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Σας προσκαλούμε, λοιπόν, όλους εκ νέου σε μία σταυροφορία ζωής για την ζωὴ των αδελφών μας, την Δευτέρα και την Τρίτη, 19 και 20 Ἰουνίου, στην υπηρεσία αιμοδοσίας του Νοσοκομείου της Καβάλας, όπου δύνασθε να καταθέσετε, όσοι δεν έχετε πρόβλημα υγίειας και μόνο με την σύσταση των ιατρών, λίγες σταγόνες αίματος στην τράπεζα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, σαν μία θυσία ζωής και προσφορά αγάπης.
Δίνουμε αίμα, σώζουμε ανθρώπινες ζωές και αποδεικνύουμε στην πράξη την κοινωνική μας ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την εθελοντική μας δράση για την ανακούφιση των αναγκών των συνανθρώπων μας.

Προηγούμενο άρθροΟρφέας Ελευθερούπολης: Ανανέωση συνεργασίας με Στέλιο Κατρακυλάκη
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση αλιείας, προσόρμισης και αγκυροβολίας σκαφών στην Αμμόγλωσσα της Κεραμωτής