Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την παράσταση που προέκυψε από το εφηβικό εργαστήριο What if?? Vol.2 «Τα όνειρα αυτών που δεν κοιμούνται ή η χώρα των ευχών».

Τι συμβαίνει όταν προετοιμαζόμαστε συνεχώς για εξετάσεις;
Και μάλιστα για τις πανελλήνιες;
Τι κάνουμε όταν το άγχος μας, οι φόβοι μας και οι ανασφάλειές μας, μας κατακλύζουν και πρέπει ταυτόχρονα να αποδώσουμε στο μέγιστο δυνατό;
Πώς γίνεται να τα συνδυάσουμε όλα;
Και τι θα γίνει επιτέλους με τις ευχές και τις επιθυμίες μας;

Οι απαντήσεις μπορεί να κρύβονται στον ονειρικό κόσμο της χώρας των ευχών, μια χώρα που δημιουργήθηκε από την αρχή και εξ ολοκλήρου από τη φαντασία της ομάδας των εφήβων, που ξέρουν καλύτερα από συνεχείς δοκιμασίες.

Η ομάδα: Παπαδόπουλος Ιάσονας Παναγιώτης, Δημητριάδου Στέλα, Γιάννου Ελένη, Κοκοβίδου Χριστίνα Κυριακή, Τσακιράκη Κατερίνα, Γιαννάκη Σοφία, Σαΐνη Νικολέττα Λουκία, Κατσικαλάκη Ραφαηλία, Μανιού Ελένη, Γεωργιάδου Ελευθερία, Πρεπόνη Λήδα, Γκόρδη Ελισάβετ, Ραφαήλ Μαρία, Αγδαλή Άννα, Μέλιου Σωτηρία Παρασκευή, Συμεωνίδου Αναστασία, Αϊβαζίδου Ελένη Αλεξάνδρα, Κούτρας Χρήστος, Σεϊτανίδου Γεύση, Δεβελέγκα Μελίνα, Κυράτσου Εβελίνα, Κατιρλιώτη Λυδία με την πολύτιμη βοήθεια της Ανδρονίκης Πολυχρονίδου και του Μάριου Μακρή, υπό την εμψύχωση της Μαρίνας Τσελεπή.

Μουσικοί: Γιώργος Σεχλίδης και Δημήτρης Αποστολίδης (Acid Plato)

Τα όνειρα αυτών που δεν κοιμούνται ή η χώρα των ευχών
Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου στις 21.00

Είσοδος ελεύθερη (με δελτία εισόδου).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 (10.00-14:00)

Προηγούμενο άρθροΑ.Γερόπουλος: Απάντηση στο δελτίου τύπου της ΕΓΕΣΥΚ
Επόμενο άρθροΘάσος: Τι απαντά το Λιμενικό για το Παιδί ΑμεΑ που έμεινε σε γκαράζ ferry boat -«Η οικογένεια αρνήθηκε να ανέβει»