Για τις επικείμενες ευρωεκλογές σε δηλώσεις του ο οργανωτικός γραμματέας της επιτροπής πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών, πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας, σύμβουλος του πρωθυπουργού και πρώην υπουργός, Γιώργος Καλαντζής.

”Ενόψει των ευρωεκλογών θα ήθελα ένα ισχυρό κόμμα αντιπολίτευσης, γιατί για εμένα έτσι είναι η δημοκρατία. Δυστυχώς δεν υπάρχει. Είναι σίγουρη η νίκη της Νέας Δημοκρατίας, δεν χρειάζεται να το πω εγώ, αλλά θα ήθελα έναν ισχυρό πόλο απέναντι στη Νέα Δημοκρατία”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Καλαντζής.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ

”Έτσι γίνεται στη δημοκρατία, πρέπει να εναλλάσσονται στην διακυβέρνηση τα κόμματα, αλλά δυστυχώς όπως βλέπουμε από τις δημοσκοπήσεις παλεύουν τρία κόμματα, ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Ελληνική Λύση. Δεν το θεωρώ υγεία πάντως αυτό που συμβαίνει, αλλά τι να πω για τους άλλους; Εγώ χαίρομαι που πηγαίνει καλά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι αντίπαλοι του δυστυχώς δεν πάνε καλά. Δεν το θέλω αυτό το ξαναλέω, δεν μου αρέσει κάτι τέτοιο. Θα ήθελα ένα ισχυρό κεντροαριστερό κόμμα δίπλα στην ισχυρή κεντροδεξιά της Νέας Δημοκρατίας. Είναι βέβαιο πάντως ότι θα είναι μεγάλη η διαφορά. Θα είναι πάνω από το 30% η Νέα Δημοκρατία, οι υπόλοιποι θα παλεύουν, σίγουρα κάτω από το 15%. Αυτά είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν”, σημείωσε σχετικά ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας.

ΌΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ!

Κληθείς να σχολιάσει την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Καλαντζής τόνισε: ”Όπου φτωχός και η μοίρα του! Δυστυχώς κι αυτό δεν μ’ αρέσει. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάποια στιγμή φάνηκε όταν άρχισε να προσαρμόζεται στην πραγματικότητα, όχι με τη συμπεριφορά του πρώτου εξαμήνου που κόντεψε να τινάξει την Ελλάδα στον αέρα, αλλά όταν υποχρεώθηκε να προσαρμοστεί πήγαινε να γίνει ένα κόμμα, αλλά φαίνεται ότι τα εγγενή προβλήματα και ιδιαίτερα τα προσωπικά προβλήματα δεν τους αφήνουν να προχωρήσουν. Δεν θα στεναχωρηθώ και γι’ αυτό, αλλά στεναχωριέμαι σαν δημοκράτης. Για μένα υγεία είναι να υπάρχουν δύο ισχυρά κόμματα που θα είναι εναλλάσσονται στη διακυβέρνηση της χώρας όταν και όπως αποφασίζει ο ελληνικός λαός”.

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία η 19η Αλφαβητοπαρέλαση
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Στεφανίδης: Σε συνεχή ετοιμότητα οι αγρότες της Καβάλας