Την Πέμπτη, σήμερα, στις 8.30 το βράδυ θα εγκαινιάσει απέναντι από την οδό Δοϊράνης το πολιτικό του γραφείο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος.

Όπως ανέφερε “Πέμπτη 8.30 μ.μ. στην οδό Δοϊράνης κάνουμε τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, με την επίσημη έναρξη ουσιαστικά της προεκλογικής περιόδου! Πολιτικό γραφείο αρχικά και μετά προεκλογικό κέντρο για να μπορούμε να ερχόμαστε πιο κοντά από εδώ και πέρα με όλους τους δημότες του Δήμου Καβάλας».

ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ

Και πρόσθεσε «Εμείς συνεχώς εμπλουτίζουμε τον συνδυασμό μας με άτομα που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά. Ο αγώνας είναι βέβαια αρκετά δύσκολος και συμβάλλουν σε αυτό και οι καιρικές συνθήκες με τον υπερβολικό καύσωνα να κάνει τη δουλειά του….

Νομίζω ότι με έναν πολύ καλό ρυθμό στελεχωνόμαστε και στο τέλος Αυγούστου θα μπορούμε να παρουσιάσουμε έναν πολύ καλό συνδυασμό που θα μπορεί με βεβαιότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Δήμου Καβάλας που δεν είναι λίγες.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και αφορούν σε όλα τα επίπεδα. Πολλά θέματα έμειναν άλυτα ή δεν τα ακούμπησε καθόλου η σημερινή διοίκηση … Δεν μπορούμε να κάνουμε βήματα εμπρός και πρέπει να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις.

Πρέπει να κάνουμε μια επιθετική πολιτική για να κερδίσουμε τον χρόνο, να βρούμε χρηματοδοτήσεις και λύσουμε όλα αυτά που μας κρατούν δέσμιους και πίσω, σε μια κατάσταση που νομίζω ότι δεν αρμόζει στον τόπο μας.

Αυτή η πόλη με τόση ομορφιά κατάφεραν άλλες πόλεις που υστερούν να την αφήσουν στην άκρη…..”.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο ίδιος ανέφερε πολύ χαρακτηριστικά ότι « θα πρέπει σε αυτές τις εκλογές οι συνδημότες μας, να είναι πολύ προσεκτικοί στις επιλογές τους. Πολλές φορές οι επιλογές είναι με βάση συγγενική, φιλική σχέση. Βάζουμε σε δεύτερη μοίρα τις δυνατότητες που έχει ο κάθε υποψήφιος ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Δήμου Καβάλας,

Θα ήθελα να είναι άλλα τα κριτήρια και άλλες οι προτεραιότητες και να δούμε όλοι με το χέρι στην καρδιά ποιος συνδυασμός πραγματικά πληροί εκείνες τις προϋποθέσεις από τον αρχηγό μέχρι τους συμβούλους που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα θετικά.

Και επίσης ο δικός μας συνδυασμός έχει έμπειρα στελέχη, και αυτοδιοικητικά και εγώ έχω εμπειρία 8 χρόνων διοίκησης στον πρώην Δήμων Ελευθερών με ορατά αποτελέσματα. Δείτε τι ανάπτυξη υπάρχει Ηρακλείτσα και παράλια, όλα αποτέλεσμα των πολλών έργων που κάναμε σε εκείνη την περιοχή. Αυτό να ξέρουν οι δημότες για να μην ξανακάνουμε τα ίδια τα λάθη και γίνουμε όλοι ξανά κοψοχέρηδες».

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση από αστυνομικούς στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, με θέμα την προστασία των πολιτών από τις απάτες
Επόμενο άρθροΜήνυμα του Δημάρχου Θάσου για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση»