Αποχαιρετιστήριο γεύμα παρέθεσε την Παρασκευή 22/12 η διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟ Καβάλα στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και ενόψει των Χριστουγέννων. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό και όλοι ευχήθηκαν και εξέφρασαν την πεποίθηση τους πως το κλείσιμο της αγωνιστικής περιόδου, θα είναι ανάλογο με το σημερινό όπου η χρονιά τελειώνει για την ομάδα μας με τον καλύτερο τρόπο και την 1η θέση.

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Επίσης, η ομάδα αποχαιρέτησε τον Σάββα Γκέντσογλου, έναν φίλο, έναν ποδοσφαιριστή που είχε ηγετικό και καθοδηγητικό ρόλο στον ΑΟΚ, προσέφερε πολλά και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε ότι κι αν κάνει από δω και πέρα. Κάθε επιτυχία!

Ο πρώην, πλέον, αρχηγός του ΑΟΚ θα παίρνει ένα μυθικό ποσό ως αμοιβή την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor στον Αγ. Δομίνικο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open, ο Σάββας Γκέντσογλου είναι αυτός που ο Τούρκος παραγωγός του προσφέρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Καβάλας, έχει ήδη «κλείσει». Όμως, σύμφωνα με όσα είπε η Ελένη Τσολάκη, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει «κλείσει» και η πρώην σύντροφός του, η Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία έχουν κι ένα παιδί.

Προηγούμενο άρθροΜε μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε η καθιερωμένη κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θάσου «Χαίρε γη και ουρανοί»
Επόμενο άρθροΕορταστική Εκδήλωση για τα παιδιά των Ιερέων της Μητροπόλεως Ελευθερουπόλεως