Η δημοκρατία για να λειτουργήσει χρειάζεται αντιπολίτευση και ως εκ τούτου μας χαροποίησε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κ. Βαρύτη . Εμείς επιλέγουμε να μαθαίνουμε από τον αντίπαλο και όχι να τον αγνοούμε . Στην εκ προθέσεως όμως στρέβλωση της αλήθειας δεν μπορούμε παρά να κάνουμε το δεύτερο. Ελπίζαμε σε νέες προτάσεις, φρέσκιες ιδέες, καθαρό και ουσιαστικό αντίλογο, κριτική και αντιπαράθεση με πολιτικό λόγο.

Αντ’ αυτών με την πρόσφατη βαρύγδουπη ανακοίνωση της υποψήφιας δημάρχου για «έγκλημα» στο ρέμα της Νικήσιανης, επανήλθαν θύμισες από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πεπερασμένες πρακτικές και μεγαλοστομίες πολιτικών μας αντιπάλων, τους οποίους οι δημότες του Παγγαίου έθεσαν στο περιθώριο με την ψήφο τους!
Δυστυχώς όμως επαληθεύτηκαν οι φήμες ότι η εν λόγω υποψηφιότητα υποκινείται, στηρίζεται και διαχειρίζεται από πρώην δημάρχους και ανθρώπους με πραγματικά μοναδική ικανότητα να διαστρεβλώνουν τα πάντα!

Επί της ουσίας του θέματος το αποχετευτικό δίκτυο των οικισμών Νικήσιανης , Γεωργιανής και Αγίου Χριστοφόρου είναι συνδεδεμένα με τον βιολογικό καθαρισμό από το 2015 , όπως αναφέρεται στην επίσημη απάντηση που δόθηκε από την ΔΕΥΑΑ Παγγαίου .

Είναι κρίμα για την νέα υποψήφια δήμαρχος να «ΞΕΚΙΝΑΕΙ» με τραγικά λάθη είτε από άγνοια είτε από λανθασμένη καθοδήγηση. Και πάλι οι δημότες θα αποφασίσουν!

Προηγούμενο άρθροΑύξηση κονδυλίου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών σε δήμους της Π.Ε. Καβάλας
Επόμενο άρθροΓυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων