Την απάντηση της δίνει η Διεύθυνση του 9ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Καβάλας σχετικά με την δημοσίευση στις 10/9 διαμαρτυρίας γονέα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την κατάσταση στο σχολείο.

Η απάντηση:

Το κουδούνι ήχησε κανονικά στο 9ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καβάλας. Είναι λανθασμένη η αντίληψη κάποιων που θεωρούν πως το σχολείο είναι παραμελημένο..
Ο διευθυντής του Δημοτικού και προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου δεν σταμάτησαν να φροντίζουν. για τις επιδιορθώσεις ακόμη και την ημέρα του Αγιασμού .
Αυτό, μπορούν να το βεβαιώσουν και οι τεχνικοί που επισκέφθηκαν σήμερα το σχολείο μας. Και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό. Επειδή κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Ως απλοί πολίτες όμως κατανοούμε πως υπάρχει μια σειρά της επίλυσης των τεχνικών προβλημάτων από το Δήμο Καβάλας, ο οποίος έχει ενημερωθεί εγγράφως.
Ο διευθυντής του Δημοτικού και η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου είναι οι πλέον αρμόδιοι να δρομολογήσουν τις επισκευές.
Ήδη έχει ελαιοχρωματιστεί η πρόσοψη του σχολείου.
Το σχολείο μας σήμερα, λάμπει από καθαριότητα επειδή οι καθαρίστριες από την ημέρα που ανέλαβαν, δουλεύουν ακατάπαυστα ώστε να υποδεχτούμε τους μαθητές σε ένα πεντακάθαρο περιβάλλον. Μοσχοβολούν καθαριότητα οι αίθουσες μας και οι τουαλέτες.

Ακόμη, βεβαιώνουμε πως υπάρχουν πινακίδες σήμανσης που προειδοποιούν και υπενθυμίζουν στους οδηγούς ότι υπάρχει σχολείο.. Οι τάξεις και τα γραφεία των εκπαιδευτικών λάμπουν από καθαριότητα.
Εάν χρειάζονται κάποιες μικροδιορθώσεις, γι’ αυτές είναι υπεύθυνοι ο διευθυντής του Δημοτικού και η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου. Ουδέποτε θα δεχτούμε τη γνώμη ενός και μόνου γονέα. που αυθαίρετα και ανώνυμα- χωρίς πρωτίστως να συζητήσει με τους διευθυντές των συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων, έκανε μία καταγγελία σε τοπική εφημερίδα , η οποία αδικαιολογήτως την δημοσίευσε ως πρώτη είδηση, φωτογραφίζοντας αμελητέες γωνιές του αύλειου χώρου, προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Παρακαλούμε το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας να λάβει θέση.
Και να μας βοηθήσει στο δύσκολο έργο της αναβάθμισης των σχολικών μονάδων μας χωρίς να επικροτεί τις αυθαίρετες «εντυπώσεις» μεμονωμένων ατόμων.

Το σχολείο μας. αγαπητοί συμπολίτες, άνοιξε σήμερα αξιοπρεπώς και υποδέχτηκε τους μαθητές του σε ένα περιβάλλον ελκυστικό. και πεντακάθαρο.
Το 9ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καβάλας. δεν είναι παραμελημένα. Είναι ΣΧΟΛΕΙΟ που δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των παιδιών..

Τη δημοσίευση υπογράφουν υπεύθυνα ο Διευθυντής του Δημοτικού και η Προϊσταμένη του 9ου Νηπιαγωγείου Καβάλας.

Προηγούμενο άρθροΏρα Δημιουργίας: Επίσκεψη της υποψήφιας Δημάρχου Καβάλας Αναστασίας Ιωσηφίδου σε Νοσοκομείο και Δικηγορικό Σύλλογο
Επόμενο άρθροΕγκαινιάζει το προεκλογικό του κέντρο ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης