Στο περιθώριο της συνέντευξης, η δημοσιογράφος του Bloomberg απαθανάτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε χαλαρές στιγμές με τον τετράποδο φίλο του, που κερδίζει τους πάντες στο πέρασμά του

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στη σημερινή συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Bloomberg ο Πίνατ.

Ο γλυκύτατος σκύλος του Μαξίμου κέρδισε και τη Φρανσίν Λακουά, στην οποία παραχώρησε συνέντευξη ο πρωθυπουργός.

Η ανταποκρίτρια του Bloomberg έκανε τόσες πολλές ερωτήσεις για τον Πίνατ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έχει δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σχέση με το αδέσποτο σκυλί που έγινε κάτοικος Μαξίμου.

Στο περιθώριο της συνέντευξης, η δημοσιογράφος του Bloomberg απαθανάτισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε χαλαρές στιγμές με τον τετράποδο φίλο του, που κερδίζει τους πάντες στο πέρασμά του. Μάλιστα, σχολίασε σε μία από τις φωτογραφίες πως «ακόμα και οι πρωθυπουργοί λένε στα σκυλάκια τους “τι ωραίος που είσαι”», ενώ σε άλλη χαρακτηρίζει τον Πίνατ «αριστοκρατικό πρώτο σκυλί».

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Λοβέρδος: Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτησή του – «Καθένας κρίνεται από τις επιλογές του»
Επόμενο άρθροΑμαξίδιο αγοράστηκε μετά από τη συλλογή καπακιών από πλαστικά μπουκάλια , από τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης