Βάζω σε ένα μπολ όλα τα υγρά υλικά και τα ανακατεύω με ένα σύρμα. Ανακατεύω το αλεύρι με το μπεικιν και τα κοσκινίζω. Ανακατεύω την ζάχαρη , την σόδα, την κανέλα και τα προσθέτω σιγά σιγά μέσα στο μείγμα με τα υγρά. Ρίχνω και το αλεύρι και πλάθω μέχρι μα γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνω για μισή ώρα να ξεκουραστεί η ζύμη πλάθω και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 για 10 με 15 λεπτα.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα 800 ευρώ: Όλες οι προθεσμίες για τις αιτήσεις και τις πληρωμές
Επόμενο άρθροΠασχαλινό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τροφίμων – Πότε αρχίζει να ισχύει