ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ

Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3 λεπτά προσθέτουμε την φρέσκια ντομάτα (αφού πριν έχουμε βάλει τις ντομάτες σε ζεστό νερό κι τις έχουμε ξεφλουδίσει) ,την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την ρίγανη ,αλάτι πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τον ντοματοπολτό. Ρίχνουμε πολύ λίγο νερό και αφήνουμε για 5 λεπτά να χυλώσει.

Ανοίγουμε με ένα πλάστη πασπαλίζοντας σιμιγδάλι την επιφάνεια.
Ζεσταίνουμε ένα ταψάκι στο φούρνο, τοποθετούμε την ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς αφού πριν έχουμε βάλει ένα ποτήρι νερό σε ταψάκι στον πάτο του φούρνου κάτω από την πίτσα.
Λίγο πριν ψηθεί την βγάζουμε από το φούρνο και την γεμίζουμε ,ξανά ρίχνουμε στο φούρνο μέχρι να λιώσουν τα υλικά μας.

Προηγούμενο άρθροΜόσιαλος: Τι λέει για τη Θεία Κοινωνία, τη μετάλλαξη του ιού και ένα δεύτερο «κύμα» το φθινόπωρο
Επόμενο άρθροΤουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν ελικόπτερο που μετέφερε τον Υπ.Εθνικής Άμυνας