Στη νέα σεζόν θα πρωταγωνιστήσουν η Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ και ο Jonathan Pryce ως Φίλιππος

Η πέμπτη σεζόν του βασιλικού δράματος του Netflix, The Crown, θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε.

Η ημερομηνία κοινοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας εκδήλωσης, η οποία παρουσίαζε επερχόμενες σειρές και ταινίες από το Netflix– συμπεριλαμβανομένης μιας κλεφτής ματιάς στην τρίτη σειρά του Bridgerton και μια πρώτη ματιά στο Queen Charlotte: A Bridgerton Story της Shonda Rhimes, ένα πρίκουελ με επίκεντρο την άνοδος της βασίλισσας Σάρλοτ στην εξουσία.

Η επίσημη ανακοίνωση στον λογαριασμό της σειράς στο instagram

Το The Crown παραδοσιακά κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και στην επερχόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει ο Dominic West ως Κάρολος και η Elizabeth Debicki ως Νταϊάνα.

Ο 52χρονος αστέρας του Wire West αναλαμβάνει τον ρόλο του Καρόλου από τον Josh O’Connor, ενώ η ηθοποιός Debicki του The Night Manager αντικαθιστά την Emma Corrin.

Η Imelda Staunton θα αναλάβει τον ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ από την Olivia Colman, ενώ ο Jonathan Pryce αντικαθιστά τον Tobias Menzies ως δούκας του Εδιμβούργου και η Lesley Manville θα είναι η πριγκίπισσα Margaret, ακολουθώντας τα βήματα της Helena Bonham Carter.

Το The Crown επρόκειτο να τελειώσει μετά την πέμπτη σεζόν, αλλά ο δημιουργός και συγγραφέας της σειράς Peter Morgan είπε αργότερα ότι θα επεκταθεί.

Τα γυρίσματα της σειράς σταμάτησαν μετά τον θάνατο της Βασίλισσας και, ως ένδειξη σεβασμού, τα γυρίσματα διακόπηκαν επίσης την ημέρα της κηδείας της Βασίλισσας.

Προηγούμενο άρθροΠλεύρης: Στο τέλος του χρόνου οι αποφάσεις για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς
Επόμενο άρθροΔιδυμότειχο: Πρόβλημα για την πόλη τα δεκάδες εγκαταλελειμμένα διατηρητέα κτίρια