Τι έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης για την Ελένη Μενεγάκη, στην πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega.

Η Ελένη Μενεγάκη απουσίασε έναν χρόνο από το τηλεοπτικό τοπίο και όπως αποδεικνύεται από τις μετρήσεις τηλεθέασης μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού ήθελε να την παρακολουθήσει την πρώτη μέρα της επιστροφής της από τη συχνότητα του Mega.

Χθες 13/09/2021), η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στα κόκκινα και τα νούμερα τηλεθέασης κινήθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν που υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός.

Η «Ελένη» σε όλη τη διάρκεια προβολής της, έδωσε στο Mega 19,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Το υψηλότερο ποσοστό που σημείωσε η εκπομπή σε τέταρτο προβολής, από 13:45-13:59, στο γενικό σύνολο είναι 25,3%, ενώ στο δυναμικό κοινό κινήθηκε σε πιο υψηλά ποσοστά που από 14:00 έως 14:14 έφτασε στο 31%.

Να αναφέρουμε ότι στις γυναίκες ηλικίας 25-44 ετών η εκπομπή του Mega σημείωσε 30,6% μέσο όρο για όλη τη διάρκεια προβολής της.

Σίγουρα η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο έφερε χαρά στους τηλεθεατές, και νούμερα τηλεθέασης στο Mega.

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός-Εστίαση: Rapid test για τους ανεμβολίαστους άνω των 12 ετών σε κλειστούς χώρους – Τι αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Η Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας είναι μια ιστορική αλήθεια που δεν παραγράφεται