Δύσκολες στιγμές έζησε η ομάδα των μαχητών στην πρεμιέρα του Survivor. Νικητές στην πρώτη δοκιμασία αναδείχθηκαν οι διάσημοι, οι οποίοι επικράτησαν με σκορ 4-3 και πήραν στην παραλία τους το Kit με όλες τις προμήθειες.

Οι κανόνες φέτος άλλαξαν και οι μαχητές αναγκάστηκαν να πάνε στην δική τους παραλία με τις μισές προμήθειες, χωρίς φωτιά και με τις μισές κουβέρτες.

Με το πρώτο φως της ημέρες άρχισαν οι εργασίες για να φτιάξουν τις καλύβες και τη ζωή τους, σε ένα περιβάλλον που είναι αφιλόξενο. Ο Θανάσης Μπέλλος, προσπαθούσε να κόψει ξύλα αλλά δεν πρόσεξε μια φωλιά από σφήκες. Όταν την χτύπησε, οι σφήκες του επιτέθηκαν, τσιμπώντας τον μέχρι και στο μάτι.

Αν και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια συνέχισε να βοηθά τους συμπαίκτες του κάτι που του στοίχισε στη συνέχεια καθώς έχασε τις αισθήσεις του.

Ο παίκτης των μαχητών, ανησύχησε τους υπόλοιπους, οι οποίοι προσπάθησαν να τον συνεφέρουν ρίχνοντας του νερό. Ο προπονητής ποδοσφαίρου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν οι απαραίτητες ενέσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια του στο Survivor

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το πρώτο συμβούλιο του νησιού στο Survivor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τους μαχητές να μπαίνουν ήρεμοι, κρατώντας το τοτέμ ασυλίας τους. Οι Διάσημοι από μεριά τους ήταν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Μετά τη ψηφοφορία, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Βαλάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε 8 ψήφους από την ομάδα του. “Το περίμενα το αποτέλεσμα, αγωνιστικά ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Το ότι έφερα έναν πόντο δεν λέει κάτι. Ίσως οι συμπαίκτες μου να είδαν κάτι, την ηλικία μου, την κούρασή μου” ανέφερε ο Βαλάντης.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης πήρε δύο ψήφους, και δήλωσε ότι το γνώριζε καθώς οι δύο κοπέλες που τον ψήφισαν τον είχαν ενημερώσει. Η Ελισάβετ Σπανού και η Ευριδίκη του είχαν πει ότι θα τον ψηφίσουν γιατί πίστευαν ότι δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν οι υπόλοιποι και θέλουν χρόνο για να δουν τις ικανότητες των υπόλοιπων παικτών.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικό μέρισμα: Σε δύο δόσεις η εξόφληση των 250 ευρώ – Ποιοι πληρώνονται την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΛίγα τα ταξίδια από την Καβάλα στο εξωτερικό για τις γιορτές