Τον Ιανουάριο είχαμε την ευκαιρία να δούμε σπουδαίες ταινίες και σειρές παραγωγής του Netflix, όπως το “Λουπέν”, την γαλλική σειρά που στριμάρει εδώ και μερικές εβδομάδες στην πλατφόρμα συνεχούς ροής και αυτή την στιγμή φιγουράρει στην 2η θέση της λίστας Top 10.

Ο Φεβρουάριος δεν θα διαφέρει πολύ, καθώς ο γίγαντας συνεχούς ροής πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο περιεχόμενο που θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του στην Ελλάδα τον δεύτερο μήνα του έτους, στο οποίο περιλαμβάνονται πρωτότυπες κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές που θα τους κρατήσουν παρέα όσο έξω επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες.

Από τις ταινίες ξεχωρίζει το “Malcom & Marie” με το εντυπωσιακό δίδυμο των Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον και Ζεντάγια, το οποίο έχει λάβει πολύ καλές κριτικές, αλλά και το δραματικό γουέστερν “News of the World” με τον Τομ Χανκς στο ρόλο ενός βετεράνου του Εμφυλίου που ξεκινά ένα επικίνδυνο ταξίδι στο Τέξας για να παραδώσει ένα ορφανό στο νέο του σπίτι.

Όσον αφορά τις σειρές, έχουμε την πρεμιέρα πολλών νέων τίτλων, όπως το “Firefly Lane” μέσα από το ομώνυμο best seller βιβλίο της Κριστίν Χάνα. Ρίξτε μια ματιά στις σημαντικότερες κυκλοφορίες του μήνα παρακάτω:

Πρωτότυπες σειρές του Netflix

Firefly Lane: Η Τάλι και η Κέιτ γνωρίστηκαν στην οδό Πυγολαμπίδων όταν ήταν μικρές και είναι αχώριστες φίλες εδώ και 30 χρόνια, βιώνοντας μαζί τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου.

Hache: Σεζόν 2: Έναν χρόνο μετά, η Ήτα έχει την ευκαιρία να στήσει ένα εργαστήριο παρασκευής ηρωίνης, αλλά την εμποδίζουν συνεργάτες που συνωμοτούν κι ένας συγγενής που φέρνει μπελάδες. Έρχεται στις 5 Φεβρουαρίου.

Προηγούμενο άρθροΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα “χτυπήσουν”
Επόμενο άρθροΠροσποιούμενη την πελάτισσα έμπαινε σε καταστήματα της Καβάλας και έκλεβε- Συνελήφθη απο αστυνομικούς