Εκρηκτικές εξελίξεις δρομολoγεί η επιστολή που κατέθεσε χθες στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή με το επισυναπτόμενο ηχητικό ντοκουμέντο από συνομιλία που είχε με τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππά.

Κύκλοι της Ν.Δ. έκαναν λόγο για «παρακράτος» ΣΥΡΙΖΑ με «αποκρουστικές μεθόδους», καθώς μέσω της γνωστοποίησης τόσο της προαναφερόμενης επιστολής όσο και –κυρίως– του περιεχομένου του ηχητικού ντοκουμέντου, που χρονολογείται από τον Μάιο 2016, μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς εμφανίζεται να ομιλεί επιβαρυντικά για τον κ. Δημ. Παπαγγελόπουλο και τις μεθόδους του («έχει δική του ατζέντα», «έβγαζαν πολλά λεφτά»), ενώ επιπροσθέτως –και σε αντίθεση με όσα είχε καταθέσει παλαιότερα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής– εμφανίζεται να επιδιώκει τη δημιουργία αρνητικού περιβάλλοντος για την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι, σύζυγο του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινού πρωθυπουργού.

Στο ραδιόφωνο του Lobby 101.8 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Ε. Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ και πρ. βουλευτής, Κώστας Μορφίδης:”Δυστυχώς τα πράγματα δεν πάνε καλά στην οικονομία. Ακόμα και αυτά που περιμέναμε με τον τουρισμό δεν θα έρθουν και αυξάνεται η ανεργία, η ύφεση και η μείωση στο εισόδημα που θα έχουν οι πολίτες είναι σημαντική. Μπροστά σε αυτή τη πραγματικότητα η ΝΔ αντί να πάρει μέτρα για να προλάβει την καταστροφή, επιλέγει μία παραπολιτική αντιπαράθεση, μία μάχη λάσπης για να θολώσει τα νερά και να στρέψει το ενδιαφέρον του κόσμου σε άλλα”.

“Την ευθύνη για αυτή την κατρακύλα την έχει η ΝΔ που μιλά για παρακράτος. Ενα παρακράτος που το ξέρει πολύ καλά και το έχει δείξει η ιστορία. Προσπαθεί τώρα να το φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει αποδειχθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια κανείς δεν κατηγορήθηκε ότι πήρε δημόσιο χρήμα, ούτε για σκάνδαλα. Όλα αυτά είναι εικασίες και μία ρητορική θεωριών. Αλλά καταφέρνουν με αυτές τις συνωμοσίες να σπιλώσουν την ηθική της αριστεράς”, σημείωσε ο κ. Μορφίδης.

Την ίδια ώρα, νέος γύρος πολιτικής αντιπαράθεσης ξέσπασε γύρω από το πολυσυζητήμένο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τους δημοσιογράφους, που προκάλεσε σάλο: “Τίποτα δεν αφορά όλους τους δημοσιογράφους. Το σποτ ήθελε να προκαλέσει ένα σοκ και κατάφερε να το κάνει στην ελληνική κοινωνία. Το ότι ανοίγει τη συζήτηση για εμάς είναι θετικό. Για το πως είναι ο Τύπος που θέλουμε και να αναδειχθούν και τα πραγματικά προβλήματα των δημοσιογράφων” είπε ο κ. Μορφίδης.

Ακούστε όσα δήλωσε ο Κώστας Μορφίδης στο Lobby 101.8 από το 1.39.14

https://www.facebook.com/nownews.gr/videos/817323645462245/?t=5948

 

 

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή υδροδότησης στους Φιλίππους την Παρασκευή
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης | “Ηθική και ΣΥΡΙΖΑ είναι έννοιες ασυμβίβαστες”