Αυλαία έριξε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως το Τούνελ». Για άλλη μια φορά, η εκπομπή ασχολήθηκε με το θρίλερ της Πάτρας και την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για Μαλένα και Ίριδα.

Στο φως βγήκαν οι άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης με την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και για το ποιες πληροφορίες έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής. Αυτό όμως που ξεσήκωσε ξανά τους χρήστες του Twitter, ήταν το γεγονός πως η δημοσιογράφος επέλεξε στην τελευταία εκπομπή – όπως έχει ξανακάνει – να φορέσει… κόκκινα. Συγκεκριμένα, φορούσε λευκό κοστούμι με κόκκινο πουκάμισο.

Στο παρελθόν οι χρήστες του twitter έχουν επισημάνει πως όποτε φοράει κόκκινα η έμπειρη δημοσιογράφος σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου. Μάλιστα, αρκετοί έχουν αναφερθεί στο βιβλίο της με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» που κυκλοφόρησε το 2014, όπου, όπως σημείωναν, είχε γράψει πως το κόκκινο χρώμα το επιλέγει όταν ερευνά μυστηριώδεις υποθέσεις, χωρίς όμως να έχει ψάξει τόσα χρόνια το γιατί συμβαίνει αυτό. «Το μαύρο πάντως δεν το θέλουν πάνω μου οι τηλεθεατές. Το θεωρούν προάγγελο κακών ειδήσεων» είχε γράψει επίσης η Αγγελική Νικολούλη.

Προηγούμενο άρθροΟξεία ηπατίτιδα: 920 πιθανά περιστατικά έχουν καταγραφεί σε 33 χώρες
Επόμενο άρθροΝορβηγία: Μακελειό στο Όσλο – 2 νεκροί και 3 τραυματίες από πυροβολισμούς σε παμπ