Ο Τάσος Ξιαρχό έχει ξεσηκώσει πλήθος αντιδράσεων με το βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, στο οποίο χλευάζει μία κοπέλα για τα κιλά της και την επιλογή της να φορέσει… ρίγες.

Στο βίντεο μάλιστα φαινόταν το πρόσωπό της χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Ο σάλος που ακολούθησε ήταν μεγάλος και πολλά δημόσια πρόσωπα θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα σχετικά με το περιστατικό. Έτσι το Instagram γέμισε με… ρίγες.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Ζαρίφη για τον Τάσο Ξιαρχό

Η Κατερίνα Ζαρίφη φόρεσε μία μπλούζα με ρίγες και έγραψε χαρακτηριστικά:

“Οι ρίγες. Κάθετες ή οριζόντιες… Δεν πρέπει να καθορίζουν απόψεις. Κάθετα πιστεύω ότι φοράμε ότι γουστάρει η ψυχούλα μας. Και το κορμί μας παχύ αδύνατο ψηλό κοντό δεν πρέπει να αγχώνεται για τα οριζόντια σχέδια. Αλλά μόνο για νέους ορίζοντες. Για ένα μόνο σκάω σήμερα το βράδυ. Γιατί ένα πλάσμα θα κοιμηθεί πληγωμένο. Και σ’ αυτό που θα πω θα είμαι κάθετη και οριζόντια: Κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό”.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Τάσο Ξιαρχό

“Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του Τάσου Ξιαρχό , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies. Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι” έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου, δημοσιεύοντας παράλληλα μία φωτογραφία της στην οποία φορά μπλούζα με ρίγες.

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον Τάσο Ξιαρχό

Το δικό της μήνυμα έστειλε και η Δανάη Μπάρκα η οποία φωτογραφήθηκε φορώντας… ριγέ.

Η Δανάη Μπάρκα έστειλε το δικό της μήνυμα και μέσα από την εκπομπή της. Φορώντας ένα ριγέ μπλουζάκι, η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν υπάρχουν κατώτεροι άνθρωποι.

Η Καίτη Γαρμπή βάζει στη θέση του τον Τάσο Ξιαρχό – Η αιχμηρή ανάρτησή της

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή η οποία θύμισε στον χορογράφο-χορευτή μια ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος στο παρελθόν, όταν είχε δεχθεί bullying.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στο twitter ένα απόσπασμα από συνέντευξή του το 2019. Τότε, όταν ο Τάσος Ξιαρχό είχε ερωτηθεί αν τον έχουν κοροϊδέψει στον δρόμο για την εικόνα του, είχε απαντήσει: “Μου έχουν στείλει μηνύματα γράφοντάς μου ότι είμαι λούγκρα, αδερφάρα, ανορεξικός και πρεζάκιας. Στενοχωριέμαι με τους κομπλεξικούς, είναι κρίμα που είναι μονοδιάστατοι”.

Η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε το επίμαχο κομμάτι και σχολίασε: “Για να μας πει λοιπόν σήμερα μετά την κάθετη χοντράδα του για τις οριζόντιες ρίγες, ποιος είναι ο κομπλεξικός κι ο μονοδιάστατος;”

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Τάσο Ξιαρχό: Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό;

Η παρουσιάστρια, μέσω της εκπομπής της στον ΑLPHA «Super Κατερίνα», έκανε λόγο για αισχρά σχόλια και τοξικότητα, ενώ είπε πως ακόμη και η συγγνώμη που ζήτησε ο χορογράφος ήταν ντροπιαστική.

“Πρέπει να τον κάνετε όλοι unfollow μετά από αυτό. Ξεφτιλίστηκε. Αυτό του μάθανε μόνο; Για μένα κάνει ρεζίλι και τους γονείς του, που δεν ξέρω αν οι γονείς του του είπαν ποτέ κάτι τέτοιο, ίσως το έβγαλε και από το μυαλό του. Μην κατηγορούμε ανθρώπους. Τι ξεφτιλίκι είναι αυτό; Τι ντροπή είναι αυτό;” ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Φταίμε όλοι εμείς. Και ξέρετε γιατί; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δίνουμε βήμα στον Τάσο Ξιαρχό. Εμείς φταίμε! Είμαι έξαλλη, συγχωρέστε με! Ο Τάσος Ξιαρχό, που σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει δηλώσει ότι έχει υποστεί bullying. Και ο ίδιος λοιπόν κάνει αυτό το πράγμα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έχω πάθει σοκ με την τοξικότητά πολλών ανθρώπων μέσα από τα social” τόνισε η παρουσιάστρια.

“Πόση τοξικότητα; Πόσο εμετικό είναι αυτό; Και συνεχίζει μετά και τα κάνει ακόμη πιο χοντρά τα πράγματα. Βλέποντάς το όλο αυτό ένιωθα τάση προς εμετό. Είναι το κερασάκι στην τούρτα. Σταματήστε να ασχολείστε με τα κιλά, με τις πλαστικές, με την εμφάνιση του άλλου και δουλέψτε περισσότερο τις ψυχές σας. Η κοινωνία μας νοσεί. Και αυτή τη στιγμή, προβάλλοντας αυτό το άτομο με αυτές τις αντιλήψεις, νοσούμε κι εμείς που το προβάλλουμε”, κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ήταν έξαλλη με όσα συνέβησαν.

Προηγούμενο άρθροΚαμπάνια ενημέρωσης με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”
Επόμενο άρθροΜε 6 νέα οχήματα ενισχύθηκε ο Δήμος Νέστου