Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΝΤ1 σχετικά με το μέλλον των εκπομπών “Ράδιο Αρβύλα” και “VINYΛΙΟ”, μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που σόκαραν την κοινή γνώμη.

“Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών.

Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές” αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η αρχική ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά, εκδίδοντας ανακοίνωση αμέσως μετά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

“Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.

Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού”, ανέφερε η πρώτη ανακοίνωση.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Ο προϋπολογισμός του 2022 πάει την Ελλάδα μπροστά και την κοινωνία πιο ψηλά
Επόμενο άρθροΟι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το 24ο Δημοτικό