Θυελλώδεις αντιδράσεις από τους χρήστες του twitter κι όχι μόνο προκάλεσε ακραία χυδαίο σχόλιο που ακούστηκε κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης του Big Brother. Παίκτης του reality του ΣΚΑΙ ανέφερε τη λέξη βιασμός και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο απ’ όσους βλέπουν το reality σε livestreaming.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ένας από τους παίκτες του Big Brother, ακούγεται στο video να λέει: «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Το σχετικό απόσπασμα από το reality του ΣΚΑΙ, μάλιστα, αναρτήθηκε και στο twitter.

Όταν μάλιστα ο συγκεκριμένος παίκτης λέει τη φράση αυτή, κανείς από τους άλλους δεν αντιδρά αρνητικά στα λεγόμενά τους.

Άμεσα, το γεγονός αναδείχθηκε από χρήστες των social media που ζητούν επιτακτικά ο συγκεκριμένος παίκτης να φύγει από το Big Brother και να απολογηθεί.

Το hashtag #cancelbigbrothergr έχει γίνει πρώτο trend στο twitter με τα tweets να πλησιάζουν τις 10.000! Φωνές, φυσικά, υπάρχουν και προς το ΕΣΡ να παρέμβει. 

Στις φωνές των χρηστών προστέθηκε και αυτή της πρώην υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου, που έγραψε στο twitter “η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα”. 

Προηγούμενο άρθροΣυγκέντρωση ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία,στην κεντρική πλατεία Καβάλας
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 144 νέα κρούσματα και τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – Η γεωγραφική κατανομή