Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 9/7 στα Χανιά η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου. Καλεσμένοι στον γάμο ήταν αρκετοί φίλοι του ζευγαριού από τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού. Ανάμεσα τους, η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Γαλύφα, που είναι στενές φίλες της νύφης. Οι γονείς της τραγουδίστριας, Λευτέρης Πανταζής και η ηθοποιός Ζώζα Μεταξά ήταν φανερά συγκινημένοι. Το ζευγάρι επέλεξε να έχει έξι κουμπάρους στον γάμο, τρεις φίλους της τραγουδίστριας και τρεις φίλους του Μάριου Καπότση, ενώ οι καλεσμένοι ήταν περίπου 200.

Ο Μάριος Καπότσης, ντύθηκε γαμπρός έχοντας στο πλευρό του τον Λευτέρη Πανταζή και τραγούδησαν μαζί κρητικές μαντινάδες. Ο διεθνής πολίστας περίμενε την νύφη με μια τεράστια ανθοδέσμη ενώ μόλις κατέφθασε στην εκκλησία αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Μετά τον θρησκευτικό γάμο, ακολούθησε ένας… δεύτερος γάμος μπροστά σε μια παραλία, στο Λιοκάλυβο . Εκεί, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, που έπειτα από τρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και τρυφερά λόγια μπροστά στους καλεσμένους. Το σκηνικό ήταν παραμυθένιο και θύμιζε σκηνές από αμερικανική ρομαντική ταινία.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είστε όλοι εδώ. Σας αγαπώ πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο που έχω την Κωνσταντίνα δίπλα μου εδώ και τρία χρόνια και ελπίζω να την έχω για πάντα. Σε αγαπώ πολύ» είπε ο Μάριος Καπότσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Κόνι Μεταξά και μιλώντας στα αγγλικά είπε πως πρόκειται για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της. Αφού ευχαρίστησε τους φίλους τους που ήρθαν από πολλά και διαφορετικά μέρη του κόσμου, είπε πως κανείς τους δεν πίστευε – ούτε η ίδια – ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα, καθώς ποτέ πριν στο παρελθόν δεν είχε νιώσει ότι μπορεί να εμπιστευθεί κάποιον, κάτι που άλλαξε όταν γνώρισε τον γνωστό πολίστα.

Στη συνέχεια, οι 200 καλεσμένοι του ζευγαριού μεταφέρθηκαν στο beach bar, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο δίπλα στη θάλασσα, προκειμένου να ξεκινήσει το γαμήλιο πάρτι.

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν μία εντυπωσιακή είσοδο με μουσική υπόκρουση Red Hot Chilly Peppers,, έβγαλαν τα ρούχα του γάμου και ξεκίνησαν τον χορό. Η Κόνι Μεταξά φορούσε ένα μίνι λευκό νυφικό και ένα καπέλο, και έλαμπε από ευτυχία. Τα πυροτεχνήματα στον ουρανό δεν σταματούσαν ενώ οι νεόνυμφοι έκοψαν και την καθιερωμένη τούρτα.

Ο Λευτέρης Πανταζής έκλεψε την παράσταση, τραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, με τους καλεσμένους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Περήφανος για την κόρη του, αφιέρωσε τα πιο ερωτικά του τραγούδια στο νεόνυμφο ζεύγος. Αμέσως μετά η Ελένη Φουρέιρα – η οποία συνοδευόταν στον γάμο από τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία – ανέβηκε στη σκηνή και έβαλε φωτιά.

Προηγούμενο άρθροΕπιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: 3 στους 4 μένουν… εκτός – “Παράθυρο” για περισσότερους δικαιούχους
Επόμενο άρθροΦίλιππος Αναστασιάδης: Στόχος και δέσμευση μας είναι η μείωση των δημοτικών τελών