Η Ρεγγίνα στο Dancing With The Stars! Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι φίλη μου. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι ο τύπος της γυναίκας που δεν θα την δεις ποτέ να ”νιαουρίζει”.

Έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την τεράστια δύναμη που την διακατέχει. Νίκησε τον καρκίνο χορεύοντας μαζί του και ανεβάζοντας βιντεάκια στο Tik Tok. Το χαμόγελο της δεν έσβησε ποτέ, αν και οι πόνοι πολλές φορές ήταν αβάσταχτοι.

Με την Ρεγγίνα έχουμε βγάλει τα σώψυχά μας. Έχουμε μιλήσει για τα προσωπικά μας, τα όνειρά μας! Ναι είναι η ηρωίδα μου! Δεν έπαψε ποτέ να ονειρεύεται! Και ας την χαιρετούσε ο θάνατος απειλητικά βάζοντάς της συνέχεια τρικλοποδιές.

Είναι όμορφη, είναι καλόψυχη είναι…. η χαρά μιας ζωής που δεν της χαρίστηκε ποτέ…

Και φέτος να την θαυμάσουμε έτσι όπως της αρμόζει! Μαγική! Φέτος θα είναι η βασίλισσα του χορού! Στο Dancing With The Stars.

Χαίρομαι που ήμουν από τα πρώτα άτομα που το έμαθε. Και περίμενα αυτή την στιγμή της ανακοίνωσης! Ρεγγίνα, όλη η Ελλάδα φέτος θα χορεύει στον ρυθμό σου!

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Με νόμο του Τσίπρα, η αλιεία από σκάφη με σημαία Τουρκίας δεν αποτελεί πλέον ποινικό αδίκημα
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις απο τον Δήμο στα σχολεία του Δήμου Νέστου