Νέο επεισόδιο του The Voice το βράδυ της Κυριακής και ενώ οι χρήστες του Twitter έμοιαζαν να βαριούνται με τους διαγωνιζόμενους, η Κέλλυ από την Καβάλα ήρθε να προκαλέσει κύμα tweet.

Η διαγωνιζόμενη στις blind audition του The Voice δήλωσε στον Γιώργο Λιανό πως θέλει να ανέβει ξυπόλητη στη σκηνή. Όπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά: «Θέλω χωρίς παπούτσια για να είμαι εγώ!». Την περασμένη εβδομάδα συζήτηση είχε προκαλέσει στο Twitter η ιστορία μιας διαγωνιζόμενης που έζησε τις φωτιές στο Μάτι το 2018.

Βίντεο: Έκανε και τους 4 κριτές του The Voice να πατήσουν το κουμπί

Η Κέλλυ τραγούδησε Dancing On My Own και ο πρώτος που πάτησε το κουμπί ήταν ο Σάκης Ρουβάς. Ωσπου να ολοκληρώσει την ερμηνεία της και οι τέσσερις κριτές είχαν γυρίσει τις καρέκλες τους για να δουν την διαγωνιζόμενη του The Voice.

Το Twitter παραξενεύτηκε με την ξυπόλητη τραγουδίστρια στο The Voice

Η επιλογή της Κέλλυς να ανέβει ξυπόλητη στη σκηνή του The Voice δεν πέρασε φυσικά απαρατήρητη από τους χρήστες του Twitter, με άλλους να βλέπουν θετικά την απόφασή της και άλλους να βρίσκουν ευκαιρία για τρολάρισμα.

«Την ΑΓΑΠΩ που μπήκε χωρίς παπούτσια» γράφει κάποιος για την επιλογή της παίκτριας του The Voice.

https://youtu.be/9zd0a1l0kdo

Προηγούμενο άρθροΠροϋπολογισμός 2021: Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή το προσχέδιο
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Η Ελλάδα καθίσταται παγκόσμιος κόμβος του cloud – H μεγάλη επένδυση τoυ 1 δισ. ευρώ της Microsoft