Έπειτα από περίπου πέντε χρόνια και χιλιάδες (ή και εκατομμύρια) παράπονα το Instagram ετοιμάζεται να επαναφέρει μία επιλογή, η οποία θα ενθουσιάσει τους χρήστες.

Το δημοφιλές social media σκοπεύει να επαναφέρει τη χρονολογική ροή του feed. Ο επικεφαλής του Instagram, Άνταμ Μοσέρι ανακοίνωσε πως η επιλογή αυτή θα επιστρέψει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας.

Επίσης επιβεβαιώθηκε πως η επιστροφή της χρονολογικής ροής του feed θα είναι επιλογή για τους χρήστες και όχι μία μόνιμη αλλαγή.

Τα τελευταία χρόνια το Instagram επέμενε στο αλγοριθμικό μοντέλο για το feed του, με τους χρήστες να έχουν πολλά παράπονα καθώς με το μοντέλο αυτό “χάνονταν” αρκετά post.

Ο Άνταμ Μοσέρι είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι αδύνατον να δουν οι χρήστες όλα τα posts και το χρονολογικό feed θα είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν κάποια post που τους ενδιαφέρουν.

Προηγούμενο άρθροΗ τρίτη δόση μείωσε κατά 90% την πιθανότητα θανάτου σε άτομα άνω των 50 ετών – Τι δείχνουν πρόσφατες μελέτες
Επόμενο άρθροΗ ενίσχυση των στρατιωτικών δεσμών Ελλάδας – Σερβίας στο επίκεντρο