Η Ελένη Μενεγάκη μετρά πλέον αντίστροφα για την επιστροφή της στην τηλεόραση. Όλα είναι έτοιμα για τη νέα της εκπομπή στο MEGA και η παρουσιάστρια επεφύλασσε μία έκπληξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε χθες στον Βοτανικό κήπο.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε την ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της και σίγουρα είναι μια ημερομηνία που ελάχιστοι περίμεναν καθώς τα επικρατέστερα σενάρια ήταν η εκπομπή να ξεκινήσει είτε στις 6 είτε στις 13 Σεπτεμβρίου.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού η πρεμιέρα θα γίνει μεσοβδόμαδα, την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου.

Μενεγάκη συνεργάτες

Να σημειωθεί πως και η τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha προβλήθηκε και πάλι Τετάρτη.

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε φωτογραφίες με τους συνεργάτες της από τη συνέντευξη Τύπου στον Βοτανικό κήπο

Η διάρκεια της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και το καμαρίνι μέσα στο πλατό

Οι εργασίες στο νέο πλατό της «Ελένης» προχωρούν με πυρετώδεις ρυθμούς. Η συνεργάτιδά της Κάλλια Καστάνη έγραψε στο περιοδικό ΟΚ όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή. Το καινούριο, φωτεινό καμαρίνι της, στήθηκε εξαρχής σχεδόν μέσα στο πλατό της. Η ίδια χαμογελά συνέχεια και από τις 15 Ιουλίου βρίσκεται στα γραφεία του Mega και κανονίζει τα πάντα για τη νέα εκπομπή.

Οι συνεργάτες της φέτος θα είναι: από τα παλιά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και νέες αφίξεις ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιάννης Μούτσος. Σχόλια, βίντεο, συνεντεύξεις, links, αποστολές… προετοιμάζονται εδώ και καιρό από τη δημοσιογραφική ομάδα

Η διάρκεια της εκπομπής θα είναι δυόμισι ώρες. Η Ελένη Μενεγάκη θα λέει καλησπέρα μετά το μεσημεριανό δελτίο του Mega, γύρω στις 13.50 και θα αποχαιρετά το κοινό λίγο πριν αρχίσει η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News.

Προηγούμενο άρθροΑφγανιστάν: Ο τελευταίος Αμερικανός στρατιώτης που έφυγε από την Καμπούλ
Επόμενο άρθροΕμβόλιο: Πότε θα ξεκινήσει η χορήγηση της τρίτης δόσης – Τι είπε η Θεοδωρίδου