Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής, Δάκης, σε ηλικία 78 ετών.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, η οποία ήταν στενή φίλη με τον Δάκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.

Η ανάρτηση που έκανε η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα στο Facebook

“Στην Αυγή του καλοκαιριού διάλεξες να φύγεις ψυχούλα μου…. Εσύ που μας έκανες να λατρέψουμε τα καλοκαίρια….. τόσα καλοκαίρια…. Ξεκουράσου….θα σ’ αγαπώ πάντα…για πάντα…πολύ…
«Αυτό το καλοκαίρι το περίμενα
με δίχως ένα σύννεφο
με δίχως στεναχώρια
Αλλ’ όμως δε με ζέστανε ο ήλιος του
γιατί το πέρασα από σένα χώρια…»

Πριν από λίγες ημέρες η φίλη του Λουκίλα Καρρέρ είχε αναφέρει πως το διάστημα της ιατρικής περιπέτειάς του έχει γύρω του πραγματικούς φίλους που δεν τους ενδιαφέρει να βλέπουν από την κλειδαρότρυπα αλλά έχει ο ίδιος δώσει σε εκείνους το κλειδί της ψυχής, του σπιτιού και της καρδιάς του.

Και συμπλήρωσε:

«Αυτοί που τον αγαπούν σιωπούν, σέβονται, προσεύχονται και βοηθούν ουσιαστικά. Δεν ισχύουν τα όσα τραγικά γράφονται για την υγεία του Δάκη. Παίρνει ο ίδιος τηλέφωνο αυτούς που θέλει. Βεβαίως δίνει μια μάχη, αλλιώς θα τον έβλεπες σε συναυλίες. Δίνει αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια».

Καλό του ταξίδι!

Προηγούμενο άρθροΜάκης Παπαδόπουλος: Ο Δήμος πρέπει να φροντίσει τις παραλίες να είναι καθαρές και χωρίς διαρροές [?] λυμάτων
Επόμενο άρθροΕκδήλωση στη Θάσο- 29 Μαΐου 1453- Εάλω η Πόλις