Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή. Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι παίρνει πολλή αγάπη από την δημοφιλή τραγουδίστρια.

Σχετικά με το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και των ΜΜΕ για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: “Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει το “εμμονικό” από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι είναι ok, αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή, έτσι ελπίζω”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι όταν είναι μαζί με την αγαπημένη του νιώθει την απόλυτη ελευθερία, ακόμη και να υπάρχουν παπαράτσι: “Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά. Όταν βγαίνω με την Δέσποινα, είμαι 100% ελεύθερος. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι και δεν γίνεται κι αλλιώς. Δεν κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν βγω έξω, θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου, είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη και είναι αμοιβαίο”.

Για τα μέρη που έχουν εμφανιστεί μαζί, όπως το κουτούκι στα Εξάρχεια, ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: “Δεν έχω θέμα ούτε με τα Εξάρχεια, ούτε με τη Βούλα. Μια χαρά είναι, έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία“.

Πηγή:www.Enikos.gr

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα βασικά συμπτώματα των ασθενών που έχουν την παραλλαγή “Όμικρον” – Τι δήλωσε ο Νίκος Σύψας
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Δήμου Καβάλας και μπήκαν οι στόχοι για το 2022