Πρόβλημα παρατηρείται εδώ και λίγη ώρα στη λειτουργία του Facebook. Συγκεκριμένα οι χρήστες δεν μπορούν να ανανεώσουν τις σελίδες της πλατφόρμας.

Όταν το επιχειρούν βλέπουν το παρακάτω μήνυμα: “Αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε τεχνικό σφάλμα που προσπαθούμε να επιλύσουμε. Δοκιμάστε να φορτώσετε ξανά τη σελίδα”.

Να σημειωθεί ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο Instagram.

Το μήνυμα που άρχισε να εμφανίζεται όταν έπεσε το Facebook

Facebook-Πρόβλημα

Οι πλατφόρμες Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger είναι εκτός λειτουργίας καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, σύμφωνα με ιστοσελίδες εξειδικευμένες για τις πλατφόρμες αυτές.

Η ιστοσελίδα Down Detector ανέφερε σήμερα κυρίως βλάβες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές όπως η Ουάσινγκτον και το Παρίσι.

Η απάντηση του Facebook

Μετά την “κατάρρευση” της πλατφόρμας του Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας έσπευσε με ανάρτησή του στο Twitter να απολογηθεί και να διαβεβαιώσει τους χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ότι οι υπεύθυνοι εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος.

facebook Άντι Στόουν

“Γνωρίζουμε ότι κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Εργαζόμαστε ώστε να επανέλθουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα και απολογούμαστε για την όποια ταλαιπωρία” έγραψε ο Άντι Στόουν. 

facebook-twitter

Όμως, και η ίδια η εταιρεία με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter απολογήθηκε, επίσης, για το πρόβλημα. Το περιεχόμενο του μηνύματος είναι το ίδιο με αυτό του Στόουν.

Προηγούμενο άρθροΜηνυτήρια αναφορά του Δήμου Καβάλας στην εισαγγελία Καβάλας, για τις ανεπιτήρητες αγελάδες στην Παλαιά Καβάλα
Επόμενο άρθροΜεβλούτ Τσαβούσογλου: Νέα προκλητική επίθεση κατά της Ελλάδας