Αναβρασμός επικρατεί και στη Βρετανία μετά την επίσημη ανακοίνωση των γιατρών ότι η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση

Συναγερμός στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Μπάκινγχαμ ότι η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση
Στο Μπαλμόραλ, στη Σκωτία, σπεύδει όλη η βασιλική οικογένεια, ακόμη και ο Χάρι με τη Μέγκαν.
«Η βασίλισσα βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση στο Μπαλμόραλ, καθώς οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της», ανέφερε χαρακτηριστικά το Μπάκιγχαμ.
«Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της Βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Στο Μπαλμόραλ σπεύδει όλη η βασιλική οικογένεια

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο πρίγκιπας Κάρολος βρίσκεται ήδη στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ταξιδεύει για το Μπαλμόραλ.

Επίσης στο κάστρο Μπαμόραλ σπεύδουν η πριγκίπισσα Άννα και οι Πρίγκιπες Άντριου και Έντουαρτ.
Στο κάστρο σπεύδουν επίσης και ο κόμης και η κόμισσα του Γουέσεξ, Έντουαρντ και Σόφι, και η πριγκίπισσα Άννα η οποία βρίσκεται ήδη στη Σκωτία.
Όλα τα παιδιά της βασίλισσας είτε βρίσκονται στο κάστρο είτε ταξιδεύουν προς αυτό.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αναμένεται να μεταβούν στην Σκωτία καθώς ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ, όπως γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης εκπρόσωπος του ζευγαριού.
Το ζευγάρι, που πλέον ζει στις ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες είχε επισκεφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για μια σειρά εκδηλώσεων στις οποίες έπρεπε να μετέχει.
Σε αυτή τη φάση βρίσκονταν στη Γερμανία, για εκδήλωση που αφορά τους αγώνες Invictus – αθλητικό γεγονός για τραυματίες βετεράνους στρατιωτικών.

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Καβάλας: Συνάντηση με φορείς της παιδείας στη Κάβαλα
Επόμενο άρθροΒασίλισσα Ελισάβετ: Η «Γέφυρα του Λονδίνου έπεσε» – Τι θα συμβεί αμέσως μόλις πεθάνει