Στο εξώδικο, ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει ανάρτηση χρήστη «συκοφαντική» και «δυσφημιστική»

Μια απίστευτη κόντρα εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλο Πολάκη και χρήστη των μέσων κοινωνικών δικτύων, με αφορμή την καταστροφή στη Βαρυμπόμπη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Πολάκης αμφισβήτησε τα στοιχεία που παρέθεσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, σχετικά με τους ανέμους που επικρατούσαν στην περιοχή την ώρα της πυρκαγιάς.

Χρήστης του Facebook αντιπαράθεσε άλλα στοιχεία, αμφισβητώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορώντας τον για την τραγωδία στο Μάτι, με τον Παύλο Πολάκη να ανταπαντά, βρίζοντας και ειρωνευόμενος τη χρήστη.

Στη συνέχεια, και με τις αναρτήσεις να συνεχίζονται, ο κ. Πολάκης έστειλε εξώδικο στη χρήστη, ζητώντας να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη.

Στο εξώδικο, ο κ. Πολάκης αναφέρεται συγκεκριμένα σε μια ανάρτηση της χρήστη του Facebook, χαρακτηρίζοντάς την «συκοφαντική» και «δυσφημιστική», ενώ τονίζει πως τα στοιχεία που παραθέτει είναι από ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter που δεν ανήκει στον ίδιο.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της, η χρήστης ανέφερε:

«Εχθές, την ώρα που η χώρα έδινε μάχη με τις φλόγες, ακόμη κι εμείς που δεν ήμασταν στην Βαρυμπόμπη ή την Εύβοια ή σε κάποιο άλλο από τα 81 σημεία της Ελλάδας που καίγονταν, ζήσαμε από τις τηλεοπτικές μας οθόνες τον απόλυτο εφιάλτη!
Μούδιασε η ψυχή μας από την καταστροφή και την αγωνία..
Χάρις στην οργάνωση, τον συντονισμό και την αυταπάρνηση των ανθρώπων που συνθέτουν τον κρατικό μηχανισμό, δόξα τω Θεώ, δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές!

Σε αυτή την συνθήκη, ο Πολάκης, ο άνθρωπος που επί υπουργίας του ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΖΩΝΤΑΝΕΣ 103 ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ κι εκείνος δήλωνε ότι “Οι δήθεν νεκροί είναι δημιούργημα των βοθροκάναλων”, είχε το θράσος να ανεβάσει εχθές post, στο οποίο διέψευδε τα επίσημα στοιχεία του Μετεωρολογικού Σταθμού Τατοΐου και κατά συνέπεια τον Χαρδαλιά, λέγοντας ότι δεν ήταν 6 τα μποφόρ, αλλά 3!
Δείτε πώς μου απάντησε, ΔΗΜΟΣΙΑ, στον τοίχο του, όταν το επισύναψα τα επίσημα στοιχεία που τον διαψεύδουν, το χυδαίο ανθρωποειδές και στη συνέχεια με μπλόκαρε, σαν γνήσια κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη.
Σας παραθέτω τα print screen του διαλόγου με τη σειρά..
Αυτός είναι το αληθινό πρόσωπο του Τσίπρα. Αυτός ο βόθρος μας κυβέρνησε!
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Στο εξώδικο, ο κ. Πολάκης ζητεί από τη χρήστη να διαγράψει την ανάρτηση, καθώς και να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα έγραψε, ενώ τονίζει ότι σε περίπτωση που παρέλθει η νόμιμη προθεσμία, θα προβεί στη λήψη όλων των νόμιμων μέτρων για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής του.

Προηγούμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Να μην αδικηθούν οι παλιννοστούντες ομογενείς δανειολήπτες
Επόμενο άρθροΥπογραφή σύμβασης για την εκτέλεση του έργου “Συντηρήσεις – Αποκαταστάσεις αγροτικών δρόμων και διανοίξεις δρόμων”