tsipras_kammenos_ekloges-768x511

– Υπό τον πρωθυπουργό η πανηγυρική κοινή συνεδρίαση των κοινοβουλευτικών ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ – Στις 19:30 στο Ζάππειο η… φιέστα της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Eurogroup για το χρέος – Ενημερώθηκαν οι βουλευτές να μη φύγουν από την Αθήνα ή να επιστρέψουν αν έχουν ήδη φύγει – Στις 14:00 ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο
Μια φιέστα για να γιορτάσουν τη συμφωνία του Eurogroup για την ελάφρυνση του χρέους ετοιμάζουν απόψε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Στις 19:30 το απόγευμα θα γίνει στο αίθριο του Ζαππείου κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των δυο κομμάτων που συνθέτουν τη συγκυβέρνηση. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Και όλοι περιμένουν αν θα φορέσει… γραβάτα!

Από νωρίς το πρωί υπήρχε η πληροφορία πως ο Αλέξης Τσίπρας προγραμμάτιζε δήλωση προς τους πολίτες. Αργότερα, έγινε γνωστό ότι θα συνεδρίαζε στις 18:00 η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, αποφασίστηκε να συνεδριάσουν από κοινού οι βουλευτές των κομμάτων που αποτελούν την κυβέρνηση.

Έτσι, στις 19:30 θα γίνει η κοινή, πανηγυρική, συνεδρίαση στο Ζάππειο. Και ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ειδοποιηθεί όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Ειδικά οι βουλευτές της επαρχίας. Οι οποίοι κλήθηκαν να μην φύγουν, ενόψει Σαββατοκύριακου, για την επαρχία. Κι αν κάποιους δεν τους… πρόλαβαν, τους ειδοποίησαν να γυρίσουν!

Προηγούμενο άρθροΚαβάλα (1913 – 2018) – 105η επέτειος απελευθέρωσης της Καβάλας και ενσωμάτωσής της στον Εθνικό Κορμό
Επόμενο άρθροΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Χρειαζόμαστε μία νέα αντίληψη για το Φεστιβάλ Φιλίππων