Παρουσιάζει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Oικονομία και την Κοινωνία

Πακέτο προτάσεων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την στήριξη των νέων, των ευάλωτων νοικοκυριών, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και της μεσαίας τάξης αναμένεται να παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της 85ης ΔΕΘ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ανεβαίνει το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη προκειμένου το Σάββατο να εκφωνήσει από το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο την ολιστική πρόταση του κόμματος του για την οικονομία και την κοινωνία. Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δώσει στα εργασιακά και στη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους. Ως προς τα εργασιακά μάλιστα έχει ήδη προτείνει την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ.

«Στη Θεσσαλονίκη θα πούμε πώς θα κυβερνήσουμε», αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επαναλαμβάνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα καταθέσει την εναλλακτική προοδευτική πρόταση του κόμματός του έναντι της κυβερνητικής πολιτικής για να καταδείξει και την διαφορετική αντίληψη που έχουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε ό, τι αφορά στη διακυβέρνηση του τόπου.

Ομιλία Τσίπρα

Η ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να επικεντρωθεί σε ζητήματα οικονομίας, όμως κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα επεκταθεί εκ των πραγμάτων και σε ζητήματα που αφορούν συνολικότερα τις πολιτικές εξελίξεις αλλά και το κόμμα του. Έχει ενδιαφέρον το πώς θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στην πρόκληση από πλευράς του πρωθυπουργού για το θέμα των εκλογών και στις αιχμές του περί γαλοπούλας που δεν ανυπομονεί να έρθουν τα Χριστούγεννα. Σημειωτέον πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει πει πως δεν είναι κατάλληλη η ώρα να ζητήσει εκλογές διότι το κόμμα του αποτελεί μία υπεύθυνη πολιτική δύναμη που δεν θα αξίωνε εν μέσω πανδημίας την προσφυγή του ελληνικού λαού στις κάλπες.

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος Σωματείου Καφεζυθοπωλών Καβάλας: Είμαστε η εύκολη λεία για τους ελεγκτικούς μηχανισμούς
Επόμενο άρθροΑυτά ισχύουν στην «κόκκινη» Π.Ε Καβάλας απο σήμερα 06:00 και για μια εβδομάδα-Αναλυτικά η ΚΥΑ