Την πρόταση υποψηφιότητας του Παύλου Μαρινάκη ως νέο Γραμματέα της ΝΔ, που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στηρίζει και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, υπέγραψε και την υποψηφιότητα του Παύλου Μαρινάκη.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης είναι νυν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και είναι μάχιμος δικηγόρος από το 2010. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στο προσυνέδριο της ΝΔ στα Γιάννενα, ως νέο γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας τον σημερινό πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη, στέλνοντας ένα ισχυρό σήμα ανανέωσης, όχι μόνο σε επίπεδο προγραμματικού λόγου αλλά και σε επίπεδο στελεχών.

Την άποψη αυτή συμμερίζεται και ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τους νέους στην πρώτη γραμμή και φέρνει στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών, τους οποίους και στηρίζει.

Μετά την υπογραφή της υποψηφιότητας του Παύλου Μαρινάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την εξής ανάρτησης:

“Είχα την χαρά και την τιμή να βρεθώ με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη και προτεινόμενο νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και να υπογράψω την υποψηφιότητα του. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία την οποία με την εργατικότητα που έχει την θεωρώ βεβαία”.

Προηγούμενο άρθροΤο πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου- Κανονικά η περιφορά της εικόνας
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Στόχος μας μια ζωή χωρίς διακρίσεις, με ίσα δικαιώματα