Ούτε βαλτός από τον Μητσοτάκη να ήταν ο Πολάκης, δεν θα του έκανε τόσα απανωτά δώρα. Μιλάμε για τον απόλυτο σύμμαχο της κυβέρνησης, σε μια ομολογουμένως χρονικά δύσκολη στιγμή για την τελευταία. Και κάθε φορά που ο πρωθυπουργός δυσκολεύεται, εμφανίζεται ο αψύς Σφακιανός, προσφέροντας στήριξη στον συμπατριώτη του, Κυριάκο.

Οι περιπέτειες του Νίκου Παππά

Μαθαίνω ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ψάχνει διάφορα που σχετίζονται με τον παλιό υπουργό Νίκο Παππά, τις τηλεοπτικές άδειες και τις καταγγελίες Καλογρίτσα.

Φουντώνουν τα σενάρια για Καραμαλάκη

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει τον Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη ως ακομμάτιστη υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές πληροφορούμαι ότι σκέφτεται ο νυν αρχηγός της Αστυνομίας, Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος είναι αλήθεια ότι διαθέτει ισχυρά ερείσματα στην τοπική κοινωνία.

Με δεδομένο ότι ο νυν δήμαρχος σκέφτεται να μη διεκδικήσει νέα θητεία, η υποψηφιότητα Καραμαλάκη κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο. Ανάλογο ενδιαφέρον για τον ίδιο δήμο δείχνει και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης.

Ο παιδικός φίλος του Νίκου Ανδρουλάκη

Στην περίπτωση που εκλεγεί αρχηγός του ΚΙΝ.ΑΛ. ο Νίκος Ανδρουλάκης, θέλω να συγκρατήσετε ένα ονοματεπώνυμο: Κωνσταντίνος Βαρδαβάς.

Πρόκειται για τον δραστήριο αντιδήμαρχο Ηρακλείου, που συνδέεται με στενή φιλία από τα παιδικά χρόνια με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ.

Πηγή:www.parapolitika.gr

Προηγούμενο άρθροΓυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Οι γονείς της 29χρονης κατήγγειλαν τον σύζυγό της
Επόμενο άρθροΜακάριος Λαζαρίδης: Τα ίσα ανθρώπινα δικαιώματα επίκεντρο για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον