orizontiografia2-google_1

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στη δημοτική καπναποθήκη μία ακόμη εκδήλωση που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Μάκη Παπαδόπουλο. Θέμα της ήταν τα κυκλοφοριακά δεδομένα στην πόλη μετά την κατάρρευση της γέφυρας και με ειδικότερα θέμα την περιμετρική οδό.

Ο μηχανικός Σωτήρης Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου στις δημοτικές εκλογές της άνοιξης.

Επί της ουσίας, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι κατά την προσωπική του άποψη η περιμετρική πρέπει να προχωρήσει με την αρχικά επιλεγείσα λύση, δηλαδή την κατασκευή μικρού τούνελ. Υπενθυμίζεται ότι κάτι τέτοιο είχε προτείνει η παράταξη «Ο τόπος της ζωής μας» και για τον αυτοκινητόδρομο Ε61. Η συγκεκριμένη δημοτική παράταξη θέλει τους δρόμους ολοκληρωμένους. Στο ενδεχόμενο κοπής δέντρων υποστηρίζει ότι υπάρχουν λύσεις, όπως η φύτευση πολλαπλάσιων νέων δέντρων.

Ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι θα περιμένουμε πολύ ακόμη για την πραγματογνωμοσύνη, σχετικά με τους λόγους κατάρρευσης της γέφυρας. Η μη ολοκλήρωση της περιμετρικής στη διάρκεια των προηγούμενων ετών, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, οφείλεται στο γεγονός ότι έπεσε θύμα μιας νοοτροπίας του ΟΧΙ που συνήθως επικρατεί στην πόλη της Καβάλας. Και πιο συγκεκριμένα, μιας νοοτροπίας του «ναι μεν … αλλά».

Ο Σωτήρης Λαζαρίδης που ασχολήθηκε με το θέμα στο παρελθόν, πριν εμπλακεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, διευκρίνισε ότι δεν τον ενοχλεί το γεγονός ότι πρέπει να κοπούν δέντρα για την ολοκλήρωση του δρόμου διότι προέχει η ολοκλήρωση του έργου.

Προηγούμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Στον τραπεζικό του λογαριασμό μπαίνουν 85.000 ευρώ – Οι κρατήσεις ήταν αδύνατον να μετριάσουν τη χαρά του!
Επόμενο άρθροΠαροχή θερμικής ενέργειας σε ιδιωτική εταιρεία για επεξεργασία και παραγωγή φαρμακευτικής κάνναβης στο Παγγαίο