Έκτακτη συνεδρίαση του Πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε στην Κουμουνδούρου, όπου έγιναν συστάσεις προς τον κ. Πολάκη για τις δηλώσεις του για τα εμβόλια.

Επίκεντρο της συζήτησης στη συνεδρίαση ήταν η ανησυχία για την εξέλιξη της πανδημίας, αλλά και η διαχείρισή της από την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA δεν έλειψαν και οι παραινέσεις ευθέως και πλαγίως προς όλους εκείνους που εκφράζονται δημοσίως και εντείνουν την αμφισβήτηση για τους εμβολιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κ. Τσίπρας κάλεσε όλα τα πολιτικά στελέχη να εκφράζουν ενιαία τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των εμβολίων. Όπως αναφέρθηκε δεν πρέπει να δίνονται λαβές στην κυβέρνηση για τη θέση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα εμβόλια.

«Πρέπει να είναι καθαρή αυτή η τοποθέτηση, άλλο οι προσωπικές και επιστημονικές απόψεις του καθενός» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, διαχωρίζοντας τη θέση του.

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης επέμεινε στις πάγιες θέσεις του σε σχέση με τα εμβόλια, ενώ από τον ΣΥΡΙΖΑ επεσήμαναν ότι θα πρέπει να υπάρξει προσοχή ώστε να μην χαθεί η σχολική χρονιά που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης Κωνσταντίνου Μπαντίκου
Επόμενο άρθροΙνστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας