Εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι έντονες αναταράξεις στο κόμμα συνεχίζονται μετά την αποκάλυψη του ηχητικού ντοκουμέντου από συνομιλία του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή με τον κ. Παππά που εκθέτει Παππά και Παπαγγελόπουλο ανεπανόρθωτα.

Σημειώνεται πως για το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένη και η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος

Χθες, Τρίτη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας, Βαγγέλης Ιωαννίδης, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, αφού είχει προηγηθεί η αποστολή του φακέλου της υπόθεσης στην Εισαγγελία Πρωτοδικών από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Παράλληλα ο δικηγόρος του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή, σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπάρχουν αρκετά ακόμα στοιχεία που αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας.

Το ηχητικό ντοκουμέντο  αιφνιδίασε την αξιωματική αντιπολίτευση

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Παππάς αρχικά έκανε λόγο για «κατασκευασμένες συνομιλίες», στην πορεία ανέφερε ότι οι διάλογοι είναι παραποιημένοι και πως οι αναφορές σε ατζέντα και σε δουλειές με λεφτά δεν αφορούσαν τον Δημ. Παπαγγελόπουλο, αλλά τους κ.κ. Σαμαρά, Μιωνή, Παπασταύρου.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την απολογία του για τα αδικήματα που του αποδίδονται, επιχειρεί να πάρει αποστάσεις από το περιεχόμενο της συνομιλίας Παππά -Μιωνή επαναλαμβάνοντας ότι δεν αναφέρθηκε ποτέ στην σύζυγό του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ανακατεύει γυναικόπαιδα στην πολιτική αντιπαράθεση και έκανε λόγο για Γκέμπελς που λασπολογούν.

«Γιατί ρωτάτε εμένα (για το ηχητικό); Να γίνει πραγματογνωμοσύνη και να καλέσετε τον κ. Παππά το Σαββατοκύριακο στην Επιτροπή και να του πείτε άλλα λες εκεί άλλα λες εδώ. Ο κ.Παππας είναι νέος και έχει αντοχές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΣτη Καβάλα αυριο η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή
Επόμενο άρθροΑυθαίρετα: Προς τετράμηνη παράταση για τη ρύθμισή τους – Τι πρέπει να γνωρίζετε