Η μεγάλη έκπληξη των πρόσφατων εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ήταν το μεγάλο ποσοστό που έλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ούτε καν τα θηριώδη ποσοστά της Κρήτης. Η μεγάλη έκπληξη ήταν η επικράτησή του στην καθαρά Παπανδρεϊκή Αχαΐα.

Το στρατόπεδο του πρώην πρωθυπουργού θεωρούσε αδιαμφισβήτητη της επικράτησή του στο «κάστρο», καθώς στηριζόταν σε μια πλειάδα έμπειρων στελεχών από την τοπική αυτοδιοίκηση (Περιφέρεια και Δήμοι) και συνδικαλιστών που έρχονταν από δρόμο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στηρίχθηκε σε μία μικρή αλλά στιβαρή ομάδα στελεχών με ευρύτερες κοινωνικές αναφορές. Στην «πρώτη γραμμή» βρέθηκαν ο επικεφαλής της Δημοτικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο της Πάτρας, Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Στερεάς, Θανάσης Πετρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων, Γιώργος Καρβουνιάρης, ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας Γαβρίλης Χαραζίδης, ο πρώην Νομάρχης και Αντιδήμαρχος Σπύρος Τυροδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μοίραλης κ.α.

Και μην έχετε αμφιβολίες. Η μάχη στον (πρώην) Παπανδρεϊκό Νομό ήταν σκληρή και «έπεσαν κορμιά» αλλά το αποτέλεσμα μετράει…

Προηγούμενο άρθροΚινητοποίηση των Εβριτών σήμερα στο Φυλάκιο
Επόμενο άρθροΝεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής