Το ότι οι σχέσεις του Νίκου Ανδρουλάκη µε τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, τον οποίο ο ίδιος διόρισε, δεν είναι πια όπως ήταν αρχικά το γνωρίζουν όλοι στο κόµµα.

Αυτό που εντυπωσίασε, όµως, ήταν η αντιπαράθεση που υπήρξε στη διαδικασία εκλογής της νέας Νοµαρχιακής Επιτροπής Ηλείας. Αν και όλοι εκτιµούσαν ότι οι εκλεκτοί των δύο πλευρών θα ταυτίζονταν, τελικά έγινε άγρια µάχη µεταξύ σκληρών υποστηρικτών του Μιχάλη Κατρίνη, που εκλέγεται βουλευτής στον νοµό, και υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη, που µε τις ευλογίες του κατέβηκαν στην εκλογική διαδικασία.

Δεν πήγε καλά

Τελικά, το ακόµα εντυπωσιακότερο ήταν πως στην αναµέτρηση αυτή νικητής ήταν ο κ. Κατρίνης, οι άνθρωποι του οποίου πήραν την πλειοψηφία στη Νοµαρχιακή. Κάτι που καθόλου δεν άρεσε, µαθαίνουµε, στον κ. Ανδρουλάκη.

*Δημοσιεύτηκε στα Παραπολιτικά στις 21 Μαΐου 2022.

Προηγούμενο άρθροΜε ελευθεροεπαγγελματίες καρδιολόγους θα καλυφθούν τα κενά στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Διδυμοτείχου
Επόμενο άρθροEπιτυχία του Δήμαρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη να εγκριθούν επιπλέον 710,385,78 ευρώ για δράσεις υποδομής και εξοπλισμού με επένδυση στην υγεία