Στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ για την Χρυσή Αυγή αλλά.. ξεχνάει ότι είχε δύο υπουργούς στην κυβέρνησή του που ψήφισαν υπέρ της χρηματοδότησης του κόμματος Μιχαλολιάκου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας θυμήθηκαν, και καλά κάνουν, τον παλιό του εαυτό και με την αυριανή σημαντική για την Δημοκρατία, απόφαση του Εφετείου για την δίκη της Χρυσής Αυγής άρπαξαν την ευκαιρία για… επαναστατική γυμναστική. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχημάτισαν στη Βουλή τη φράση «Δεν είναι αθώοι». Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ανάρτηση ζητώντας όλοι να είναι έξω από το Εφετείο, θα βρίσκεται και ο ίδιος μάλιστα, η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα αρθρογράφησε σχετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση ότι διοργανώνει συγκέντρωση και γενικά υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, και καλώς μέχρι εδώ.

Η αυριανή απόφαση άλλωστε για την Χρυσή Αυγή είναι έντονα φορτισμένη και πολιτικά και κοινωνικά.

Ίσως θα έπρεπε να θυμηθεί ο Αλέξης και ο ΣΥΡΙΖΑ, και κάποιες στιγμές αδυναμίας. Όταν το 2013 κατά την ψηφοφορία στη Βουλή, για αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής, κάποιοι βουλευτές των ΑΝΕΛ και όχι μόνο ψήφισαν κατά. Δύο από αυτούς τους βουλευτές που ψήφισαν ότι θέλουν να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, ο Τέρενς Κουίκ και ο Παύλος Χαϊκάλης, βρέθηκαν με υπουργεία. Ο Αλέξης Τσίπρας λίγο αργότερα τους υπουργοποίησε στην κυβέρνησή του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ήταν η αδυναμία που είχε ο Αλέξης στον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο και δεν μπορούσε να του χαλάσει χατίρι.

Αλλά… γιατί να κάθονται και να τα σκαλίζουν αυτά τώρα;

Πηγή:www.parapolitika.he

Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Υποχρεωτική παντού η μάσκα στην Ιταλία – Νέα αύξηση των κρουσμάτων
Επόμενο άρθροΡυζόγαλο χωρίς ζάχαρη σε 15’λεπτά