«Πυρά» εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που καλεί την κυβέρνηση να απαντήσει για τις νέες αποκαλύψεις και ζητάει περαιτέρω έρευνα από τη δικαιοσύνη για την «σκευωρία Novartis.

«Εκτός από την υπεράσπιση, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει και την κηδεμονία του Κώστα Βαξεβάνη», είναι η «πληρωμένη» απάντηση της Πειραιώς στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα διαρκώς νέα στοιχεία που δίνει ο κ. Βαξεβάνης, το μόνο που αποδεικνύουν είναι η εμπλοκή του στη ”σκευωρία Novartis” του ΣΥΡΙΖΑ κατά των πολιτικών του αντιπάλων», υπογραμμίζει η ΝΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά αποδεικνύει ότι το γραφείο Τύπου του είναι το γραφείο του Documento, επισημοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι εκτός από την υπεράσπιση έχει αναλάβει και την κηδεμονία του κ. Βαξεβάνη» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Βαξεβάνης, μέσα στον πανικό του, το μόνο που κάνει, είναι να δίνει διαρκώς νέα στοιχεία για την εμπλοκή του στη σκευωρία εναντίον 10 πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού προχθές λίγο πριν την απολογία του για τα 4 πολύ σοβαρά αδικήματα επιτέθηκε στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου του Αρείου Πάγου, τώρα ο αγαπημένος ”ερευνητής” του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε μηνύματα που αντάλλαξε με τον κ. Μανιαδάκη, την περίοδο που στηνόταν η σκευωρία της Novartis» υπογραμμίζει.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι τα μηνύματα το μόνο που αποδεικνύουν «είναι αυτό που όλοι γνωρίζαμε και για το οποίο ήδη κατηγορείται από την ελληνική δικαιοσύνη. Την συμμετοχή του, δηλαδή, στη σκευωρία εναντίον πολιτικών αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και την απόπειρα χειραγώγησης του εν λόγω μάρτυρα».

Καταλήγοντας η ΝΔ ρωτάει «ο κ. Βαξεβάνης θα μας ”αποκαλύψει” πόσα από τα 10 εκατομμύρια δολάρια του διωχθέντα από τις αμερικανικές αρχές Ρώσου ολιγάρχη έλαβε ο ίδιος για να στήσει τηλεοπτικό δίκτυο ρωσικής επιρροής στην Ελλάδα;».

Προηγούμενο άρθροΕκλογές στη Γαλλία: Μάχη Μακρόν-Λεπέν στον δεύτερο γύρο – “Κλειδί” οι ψηφοφόροι του Μελανσόν
Επόμενο άρθροΑγκαλιά Άλληλεγγυης / “Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι” – Φέτος το Πάσχα γίνε κι εσύ Νονός της Χαράς